2016 m. vasario 25 d., ketvirtadienis

Mobilus oro kondicionierius

Efektyvūs mobilūs oro kondicionieriai nedidelėms patalpoms. Skirtingos techninės charakteristikos patalpų vėsinimo įranga, geriausios kainos garantija. Visų modelių sieniniai ir mobilus oro kondicionieriai , šilumos siurbliai montavimas tik Eur.


Tinkamas naudoti tiek komercinėse, tiek gyvenamosiose patalpose. Sausinimo ir ventiliavimo funkcijos.

Oro kondicionierių kainos nuo. DELFI - Karščiai vasaros metu vargina kiekvieną. Ne tik lauke, bet ir namuose ar biure. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies).


Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją . Su šiais prietaisais oras bus vėsus, švarus ir gaivus. Platus vėdinimo, šaldymo įrenginių ir šaldytuvų asortimentas, remonto ir montavimo paslaugos.

Nuo alinančių vasaros karščių išsivaduoti padeda geras kondicionierius. Deja, ne visose patalpose tokį įmontuoti įmanoma, tad geriausia išeitis – mobilus oro. Electrolux EACM-8CL mobilus oro kondicionierius 4kW.


Išeitis - oro kondicionierius. Mobilus kondicionierius. E-parduotuvė ir salonas „MURESTA“ Ukmergės g. Naudingumo koeficientas šildyme (COP).


Vilnius: profesionalios konsultacijos ir degančios e-kainos! Lengvai stumdomi ant ratuku ir elementariai paprasta įdiegti. Kondicionieriai – galingi įrenginiai, kurie atvėsins tiek biuro, tiek namų orą. Internetinėje parduotuvėje senukai.


Su „Taurus“ oro kondicionieriumi savo namų temperatūrą palaikysite idealią ištisus metus. ORO KONDICIONIERIAUS VALDYMO PANELĖ. Rėžimo pasirinkimo mygtukas.


Reikia patogaus ir mobilaus kondicionavimo sprendimo karštą vasaros dieną? Rinkitės mobilų oro kondicionierių. Kokybiški oro kondicionieriai privačių namų, komercinių ir visuomeninių objektų vėsinimui.

Jeigu norite, kad vėsiomis vasaros dienomis namuose, biure bei kitose patalpose visada būtų maloniai gaivu ir netektų pergyventi . Nuomos kaina vienai darbo dienai su PVM nuo 1-5d. Jų įrengimas nereikalauja sudėtingų montavimo darbų. ELECTROLUX kondicionieriai mobilūs pastatomi paprastas . Tolygus oro paskirstymas.


Modern Design įrenginys . Idealiai tinka kambariams iki mploto. Siūlome moderniausius inžinerinius sprendimus bet kokių patalpų vėdinimui, šildymui, šaldymui, vėdinimui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai