2016 m. vasario 5 d., penktadienis

Karcher dulkiu siurblys akcija

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! KARCHER dulkių siurbliai su nuolaidomis, akcijos , išpardavimai. Atliekame valymo paslaugas, esant poreikiui išnuomojame plaunamą karcher puzzi siurblį ir parodome kaip . Visai buitinei technikai. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas.


Karcher dulkiu siurblys akcija

Apsilankyk Elektromarkt. Sauso valymo dulkių siurbliai su vandens ir hepa filtru (dulkių sodinimas į vandenį), plaunantys su vandens ir. Plaunantis dulkių siurblys KARCHER SE 5. Elektriniai, akumuliatoriniai siurbliai namams, statyboms, dirbtuvėms, automobiliams. Visi karcher dulkiu siurblys skelbimai - karcher dulkiu siurblys skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Kiliminės dangos, plovimo siurblys, garinimo siurbliai. Naujos kartos profesionalus sauso siurbimo dulkių siurblys “Ares” “SPRiNTUS ARES”, kompaktiškas. Miele siurbliai įtikins maksimalia savo galia, išskirtiniu patogumu ir efektyvumu – taip paprasta dar nebuvo! Karcher , Bosch, Festool, Makita. Siurblys su automatiniu nusivalymu FLEX VCE 44L AC su priedais.


Karcher dulkiu siurblys akcija

Prietaisas skirtas siurbti visas buities ir lengvas konstrukcines dulkes. Maišelinius dulkių siurblius gamina visi didieji rinkos žaidėjai – „Philips“, „ Electrolux“, „Bosch“, „ Miele “, „Samsung“, „Thomas“, „Daewoo“ ir kiti. KARCHER firmos plaunančius dulkių siurblius PUZZI 10/ir PUZZI. Skirtas naudoti tik buityje, sausam įvairių paviršių. Tad tai yra identiški dulkių siurbliai.


Dulkių siurblys su vandens filtru KARCHER DS 5. Deluxe Aktualios akcijos nuo 12. DELUXE - Jau laukiam Kalėdų ! BELBAKE - Kepti mano aistra LIDL gėlės Kalėdomis kvepianti FAVORINA. Moki-Veži - vienas didžiausių Lietuvoje statybinėmis medžiagomis, apdailos, interjero, sodo-daržo, šildymo prekėmis ir darbo įrankiais prekiaujantis tinklas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai