2016 m. vasario 12 d., penktadienis

Flysas audinys

Flysas audinys

Tai audinys , išgaunamas iš cheminio pluošto. Dėl savo savybių dažnai naudojamas kaip priedas kitų audinių gamyboje. Elastanas yra ypatingai tamprus, jis gali . Flisinis audinys dažnai . Prekiaujame aukštos kokybės flisiniu audiniu.


Flysas audinys

Audiniai -kokybiškas trikotažas internetu. Kareiviškas ir tamsiai pilkas flysas atvyko ‍✈️Jaukus, šiltas, patogus, lengvas ir nevaržantis judesių. Tiks drabužiams kiekvienai dienai- bliuzonams, kelnėms, . Vėsiais orais išgelbės minkštutis . DELFI - Kas geriau saugo nuo šalčio – storas vilnonis paltas ar sintetinio pluošto striukė, avalynė su natūralaus kailio ar sintetiniu pamušalu? Organza yra plonas, permatomas, blizgantis audinys , kuris naudojamas ne.


Vaikiški audiniai internetu, trikotažas vaikams (Vilkaviškis) Vaikiški. Visi audinys skelbimai - audinys skelbimų Paslaugos kategorijoje paieškos. Jo audinys suaustas su Fleece medžiaga, kuri suteikia šiam drabužiui patogumo ir minkštumo savybes. Flysas yra audinys , kuris puikiai . Kepurės ausinės nusileidžia arba gali būti segamos viršugalvyje.


Flysas audinys

Audinys : 1 poliesteris flysas , 360g. Sudėtis: išorinis audinys – flysas , 1 poliesteris, paviršinis tankis. Labai gerai palaiko šilumą, audinys atsparus vėlimuisi. Greitai išgarina drėgmę - išdžiūsta. Net po skalbimo nepraras savo savybių ir išvaizdos.


Mažmenine ir didmenine siuvimo reikmenų prekyba Lietuvoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai