2016 m. vasario 9 d., antradienis

Atiduodu skalbimo masina

Atiduodu skalbimo masina

Skalbimo masinos Mieles Bosch Siemens Ir Kt. Visi dovanoja skalbimo masina skelbimai - dovanoja skalbimo masina skelbimų paieškos rezultatai Alio. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Kokybisko trikotazo, elastingos, nepraranda po skalbimo savo formos.


O pirkau viską iš Bratkos, čia žemiau jo kontaktai . Naudota buitinė technika Kaune-Naudota buitinė technika Kaune. Prekiaujame naudota buitine technika Kaune. Turėta skalbimo mašina sugedo, neturi pinigų naujai. Parduodame skalbimo mašinas , šaldytuvus, . Taip pat atiduodu šaldytuvą, spintą, sekciją, skalbimo mašiną , indų, prieškambario spintą. Buitinės technikos skelbimai Šilutėje ir Šilutės rajone.


Aš jas išplovus esu,bet skalbimo mašina gerai neišplovė vidpadžio. Saturn skalbimo mašinos internetu gera kaina: greitas pristatymas, platus asortimentas, kokybiškos prekės pigiau. Patiems demontuoti ir išsivežti. Skubiai prašome padovanoti veikenčia skalbimo mašina daugevaikei šeimai. Atiduodu - Basutes dydzio.


Atiduodu skalbimo masina

Nesumaišytas su statybinėmis atliekomis. Turiu darbą, kuriam atiduodu daug savo jėgų, bet mano gyvenimo variklis. Samsung Quick Drive“ išmaniąją skalbimo mašiną.


Beko automatinė skalbimo mašina. Galimas skalbinių kiekis kg. Yra vartotojo instrukcija. Remontuojame skalbimo mašinas ir indaploves, pagal galimybę . Skrydžių bilietus atiduoda už skatikus Moteris Londono autobuse. Veikianti, Gėlių g Ringaudai tel 869887434.


Atiduodu skalbimo masina

O praėjusio sezono atiduoda į labdarą, kurią susirenka visos Humanos ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai