2016 m. vasario 25 d., ketvirtadienis

Spinta stumdomomis durimis

Tuo pasižymi ir baldai varstomomis durimis, kampinės spintos, tad pasirinkti . Blizgūs paviršiai atspindės šviesą ir spinta neatrodys tokių masyvių gabaritų. Bene patogiausios naudoti yra spintos su stumdomomis durimis – jos erdvios, . Projektuojame, gaminame ir montuojame virtuvės, biuro baldus, spintas stumdomomis durimis bei kitus nestandartinius baldus. Darome aukštos kokybės 3D .

Spintos su stumdomomis durimis. Stumdomos spintos — tai ne tik moderni interjero detalė, bet ir puikus . Aukštos kokybės, funkcionalios VESIDA spintos su stumdomomis durimis Jūsų namams ir biurams. Jūsų pasirinkimui įvairaus dydžio, stiliaus ir spalvų spintos.


Gintaro baldai spintos - Kokybiškos, talpios ir stilingos spintos jūsų namams už itin mažą kainą. Mūsų internetinėje parduotuvėje jūsų laukia gausus spintų . Aukščiausios kokybės, išskirtinio dizaino, modernios spintos stumdomomis durimis.

Nestandartinių spintų su stumdomomis durimis gamyba, sieninių spintų. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Miegamojo bei kitų kambarių spintos stumdomomis durimis , su veidrodžiu ir kt. Ypač platus miegamojo spintų pasirinkimas: įvairaus dizaino, modernios, stilingos spintos su varstomomis arba stumdomomis durimis.


Nuo seniausių laikų spinta yra pats patogiausias baldas laikyti daiktam. Modernios spintos gaminamos su stumdomomis durimis. Visi spinta su stumdomomis durimis skelbimai - spinta su stumdomomis durimis skelbimų paieškos rezultatai Alio. Kokią spintą stumdomomis durimis rinktis?


Ieškantiems išskirtinės spintos siūlome modernias, kokybiškas ir stilingas spintas su naujais, minimalistinio stiliaus . Stumdomos durys atrodo ne tik estetiškiau bei dailiau už mums įprastas . Ekspertų pastebėjimu, moderniuose būstuose ir darbovietėje tai išmintingas . Nedidelėms erdvėms puikiai tinkanti tvirta biuro spinta su stumdomomis durimis. Download… Supjautų pagal matmenis aliuminio profilių kainos su priedais . Ar ieškodami naujos stumdomos spintos susimąstote, kokią vertę gausite už. Darbų pavyzdžiai, paslaugų kainos, rekomendacijos.

Durys - dazytas MDFas su filingais. Su lentynų viduje ir vieta drabužių kabinimui. Dažyti blizgaus paviršiaus fasadai su žydinčios magnolijos graviūromis.


Korpusas pagamintas iš baltos laminuotos. Galimybė pirkti išsimokėtinai. Užnešimo ir surinkimo paslaugos. Noriu pasikonsultuoti į ką atkreipti dėmesį projektuojant spintą su slenkančiomis durimis.


BALDAI JG - kokybiškos spintos stumdomomis durimis , drabužinės Vilniuje pagal individualius užsakymus. Profesionalus darbas, funkcionalumas, gera kaina. Lietuvos įmonių katalogas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai