2016 m. vasario 1 d., pirmadienis

Padangos 215 65 r16

SUNNY NW 312(SOFT) KAINA TIK EURAI. SAUGIAM VAIRAVIMUI ŽIEMĄ! Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Padangos lengviesiems automobiliams ir transporteriams netikėtai geromis.


A product of Brisa Bridgestone Sabanci Tyre Made in Turkey. R, Plotis 20 Aukštis . Lengvųjų padangos , visureigių padangos , komercinių automobilių padangos ,. Efektyvus greitėjimas . Išsirinkite dominančių parametrų ir modelio padangas mūsų . Padangų kainos yra atnaujinamos reguliariai. V formos asimetrinio rašto žieminė padanga. Pristatymas - Pristatymas per 0-d.


Dydis: RPlotis: 215. Mažos pastangos - greitas . Naujos ir naudotos visureigių padangos. Lieti ir skradiniai ratlankiai internetu ir Melga. Pigios padangos gali būti ne ką mažiau kokybiškos. Internetas - puiku erdvė , kur padangos pigiau, nei fizinėje parduotuvėje.


Padangos 215 65 r16

Rlengvojo lydinio ratlankius su padangomis 4-5mm. Naudotos padangos , devetos padangos , padangos , vasarines padanogos,. Tipas: Žieminės padangos.


Ratlankiai RAlutec Singa Silver ETj, su kokybės garantija. Vidutinės klasės vasarinės padangos 6€ vnt. Parduodamos ivairios, naudotos bei naujos vasarines, universalios ir ziemines padangos.


Padangos 215 65 r16

Padangos – tai sudėtingas inžinerinis gaminys, bei labai svarbi transporto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai