2016 m. vasario 9 d., antradienis

Benzininis vandens siurblys nuoma

Benzininis vandens siurblys nuoma

GOTAS siūlomi vandens ir purvo siurbliai - geriausia kaina nuomai ! Nuomos kaina (su PVM) . Elektrinių ir benzininių vandens siurblių nuoma. Benzininis vandens siurblys SDMO. Vandens siurblių nuoma. Patikimų nešvaraus vandens siurblių nuoma. Visi vandens siurbliu nuoma skelbimai - vandens siurbliu nuoma skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Galima naudoti vandens siurbimui iš užlietų patalpų, vandens rezervuarų, laukų ir kt. SIURBLYS PANARDINAMAS ELEKTRINIS 400V 2. Trumpalaikė vandens siurblių nuoma. Maksimalus iškelimo aukštis 8m. NUOMOS KAINA VIENAI DIENAI, EUR (SU PVM).


Statybinės įrangos, sodo technikos nuoma. Išnuomojamas benzininis vandens siurblys su 8m isiurbimo ir 20m išleidimo žarnomis. Vienas iš pagrindinių benzininio. Pateikite pirmą atsiliepimą ! Panardinami giluminiai vandens siurbliai naudojami tada, kai vandens gylis šulinyje yra didesnis. Savaime užsipildantis benzininis siurblys švariam vandeniui . Jeigu ieškote siurblio , mes jums jį pasiūlysime.


Savo sandėliuose turime didelį siurblių pasirinkimą. Nuo mažų lengvų siurblių , kuriuos galima . Siurblių skysčiams nuoma ir pardavimas. Mes nuomojame ir parduodame įvairios paskirties vandens siurblius : drenažui,.


Besidomintys sodininkyste ir daržininkyste Žalioje stotelėje ras sodo ir daržo prekių: įrankių, sėklų, sodinukų ir kitų produktų gražiam sodui bei daržui. Lengvųjų automobilių ir mikroautobusų dyzelinių ir benzininių variklių remontas. Dugnas nuplautas aukšto slėgio karšto vandens srove.


Benzininis vandens siurblys nuoma

Automobilio plovimo ir salono valymo darbai, Pakaitinio automobilio nuoma.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai