2015 m. spalio 1 d., ketvirtadienis

Samsung galaxy s7 edge skelbiu

Samsung galaxy s7 edge skelbiu

Idealus Samsung galaxy SEdge Silver. Telefonas naudotas pora mėn. Komplekte tik pakrovėjas. Gali būti dužę, pririšti, blokuoti, sugedę! Priekinis stiklas neturi ibrezimu, buvo apsaugotas . Samsung Galaxy S1 S S S Sedge , S Sedge.


Samsung galaxy s7 edge skelbiu

Kaina priklauso nuo siūlomos komplektacijos ir garantijos. Apčioje ekrano šviečia linijos. Ekranas reaguoja kuo puikiausiai. Pigiai naujas Galaxy SEdge Kalėdinis dėklas. Parduodu naudota SAMSUNG Galaxy SEdge (SM-G935F).


Skiles stikliukas, buvo pirktas iš Uk. GB vidinė atmintis, GB . Galima pirkti išsimokėtinai. Perku Samsung galaxy SEdge Vilniuje.


Norite greitai, be rupesciu ir už didžiausia kaina parduoti mobiluji telefona? KREIPKITES TELEFONU - UŽ JUSU . Naudotas, dužęs ekrano stiklas , ekranas rodo bet mirguliuoja. Nuotraukos parduodamo telefono. Viskas veikia idealiai, priekinis stikliukas siek tiek iskiles, taciau naudojimuisi netrukdo(iskiles kamputis).


Beveik visą laiką buvusį knygutėj, o vėliau 3silikoniniam dėkliuke. Kartu pridedu ir dėkliukus. Parduodamas tvarkingas, ne lizinginis telefonas Samsung galaxy sedge 32gb. Būklė labai gera 9/10: jokių įskilimų ar įtrūkimų, veikia idealiai, ekranas ir šonai idealūs, smulkūs įbrėžimai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai