2015 m. spalio 29 d., ketvirtadienis

Originalus iphone pakrovejas

Originalus iphone pakrovejas

Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos . Prekę turime vietoje Vilniaus parduotuvėje adresu Medeinos 8 . Nebūk be ryšio, pasinaudok gera kaina! Output current ‎: ‎DC 5V-2. A (max) Total output ‎: ‎DC 5V-2.


Samsung belaidis įkroviklis. Sveiki klausimas, gal kam panašiai buvo ar kas naudojasi Mixiaomi telefonu. Atitinka Qi Wireless pakrovimo standartui. Nuo šiol kraukite savo telefoną greitu krovimu ir automobilyje ! Tinka modeliams, Metalinis korpusas. Jungtis: USB-Type-C Kroviklis atitinka . Kokybiškas ir sertifikuotas EU CE sertifikatu.


Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Dvi USB jungtys palaikančios greito įkrovimo . Keliaujant automobiliu aplink miestą arba atostogaujant, dažnai prireikia pasikrauti įvairius prietaisus. Xqisit automobilinis įkroviklis.


XIAOMI20W Kuponas: BGqiwd. Iki OFF su nemokamu pristatymu ir mokesčiais už Geniune produktą. Visas grąžinimas, jei nesate patenkintas su produktu. Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Itin spartus naujos kartus USB įkroviklis automobiliams.


Xiaomi atsarginės dalys. Savo prietaisus greitai pamaitinsite . Free delivery and returns on eligible orders. Turėdami tik vieną lizdą, galime prijungti . VoltDock stalinis įkroviklis (USB-C, 10W). Automobilinis kroviklis skirtas įkrauti Jūsų GoPro HD kamerą kelyje. Be inspired: enjoy affordable quality shopping at Gearbest!


Originalus iphone pakrovejas

Gamintojo kodas: 46MIROIDMI3SBLACK. Garantinis aptarnavimas: . Charger features ‎: ‎Car USB 2. Belaidis kroviklis Huawei CP6 15W. Energijos šaltiniai,Maitinimo šaltiniai, įkrovikliai,Mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių įkrovikliai,2.


Atnaujinkite savo „DigiSpark“ (kloną) su mažesniu įkrovikliu : kai gavau. QI Standarto belaidis įkroviklis , tinka visiems QI įkrovimo standartą palaikantiems telefonams. Ar tai originalas vienareikšmiškai teigti negaliu .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai