2015 m. spalio 30 d., penktadienis

Šaldikliai snaigė

Šaldikliai snaigė

No Frost šaldiklis su elektroniniu valdymu F 27FG. Matmenys (AxPxG): 163x60xcm. Naudinga šaldiklio talpa: 2l. Montuojami į baldus šaldytuvai. Išsirinkite už patrauklią.


Snaigės FH-10M dėžutės „ metų garantija kaina 1eur galima užsisakyti pagal pavadinimus ir modelius. Snaigė šaldikliai , šaldymo dėžės internetu gera kaina: greitas pristatymas, platus asortimentas, kokybiškos prekės pigiau. Antibakterinė apsaugos sistema. Snaige Šaldytuvai šaldikliai internetu pigiau. Platus šaldytuvų ir šaldiklių pasirinkimas.


Bosch, Snaigė , Sharp ir kiti. Akcija galioja užsakymams, kurių bendra krepšelio suma yra Eur arba daugiau ir kurių bendras svoris neviršija kg. ALDIKLIAI , ŠALDYMO DĖŽĖS AEG, Amica, Beko.


Šaldikliai snaigė

SNAIGĖ laisvai pastatoma ir įmontuojama į baldus buitinė technika – vertiklaūs ir įmontuojami šaldikliai , šaldymo dėžės, dviduriai šaldytuvai, šaldytuvai su . Patogus, stilingas ir talpus. Kainų palyginimas Lietuvos elektroninėse parduotuvėse. Gamina daugiau kaip modelių šaldytuvus, šaldiklius ir vertikalias vitrinas. Visi saldikliai snaige skelbimai - saldikliai snaige skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Aukštos kokybės šaldytuvai internetu pigiau. Didelis žymiausių pasaulio gamintojų šaldytuvų ir šaldiklių pasirinkimas - daugiau nei 1modelių. Posts about šaldikliai snaigė written by buitinetechnika1.


Šaldikliai snaigė

Mechaninis temperatūros nustatymas ( termostato rankenėlė). Indikatoriai: pakilusios temperatūros (geltona šviesa), . Stambi buitinė technika - Šaldikliai. Nepakankamas likutis x. Mano šaldytuvui SNAIGĖ RF27SM tik metai kaip pirkau o nėra nei metų kaip naudoju, bet sugebėjau (nors esu atsargi pagyvenusi moteris) sulaužyti šaldiklio. Triukšmingumas (min. max.), dB(A), 38.


Tipas, Šaldiklis (vertikalus). Greitas užšaldymas, Taip.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai