2015 m. spalio 13 d., antradienis

Saldymo dezes avitela

Samsung, Snaigė, Liebherr, LG, Bosch, Electrolux ir kitų gamintojų šaldytuvų modeliai. Vieniems tai didelės talpos šaldytuvas ir šaldiklio skyrius, kitiems. Atkreipkite dėmesį, kad įmontuojami šaldytuvai lyginant su laisvai . Tipas Šaldytuvai su šaldiklio. D lankstai Šaldytuvas šaldiklis yra su specialiais lankstais, kurie pasižymi ypatingu atsparumu didelėms apkrovoms, temperatūros kaitai ir drėgmei. Fresh ir šaldikliu apačioje noFrost.


Saldymo dezes avitela

Paprastai šiuose šaldytuvuose šaldiklis būna apačioje, šaldytuvas - viršuje. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas. Apsilankyk Elektromarkt.


Jei ieškote stilingos buitinės technikos savo virtuvei, įmontuojami šaldytuvai yra. Electrolux, Zanussi, AEG, ATLANT ir kitų gamintojų šaldytuvai žemomis. Platus įmontuojamų šaldytuvų ir šaldiklių pasirinkimas, aukšta kokybė. Atlant, Samsung, Sharp, Liebherr šaldytuvai bei daugelio kitų prekinių ženklų technika – parduotuvėse OGMINA.


Energijos sąnaudos per metus: 2kWh. SNAIGĖ įmontuojami ir laisvai statomi šaldytuvai , šaldymo dėžės, šaldikliai geriausia kaina, internetu. Norisi sutaupyti vietos savo virtuvėje? LG šaldytuvai su šaldikliu apačioje - itin kompaktiški, tačiau talpūs, todėl juose galėsite laikyti tikrai daug maisto. BOSCH yra pasaulyje pirmaujanti buitinės technikos gamintoja.


NEFF įmontuojami šaldytuvai -šaldikliai jūsų virtuvei. Mūsų sprendimai tobulai tinka jūsų virtuvėje - Atraskite tobulą šaldytuvą - šaldiklį su NEFF! Dėka integruotos specialios sistemos „3LowFrost“ šaldytuvas - šaldiklis beveik niekada neturi būti atitirpdomas. Sužinokite daugiau apie Electrolux . Montuojami į baldus šaldytuvai.


Matmenys (AxPxG): 143x54xcm. Naudinga šaldytuvo talpa: 1l. NoFrost šaldytuve ir šaldiklyje. All-Around Cooling tolygaus.


Išsirinkite Jūsų gyvenimo būdui geriausiai tinkantį AEG šaldytuvą - šaldiklį. Su ypač talpiu šaldiklio skyriumi dideliems kiekiams maisto . Kategorija: Su šaldikliu viduje. Baldų durelių tvirtinimas: Metalo vyriai švelnus durelių . No Frost Šaldytuvo talpa: 1litrai. Kuo skiriasi laisvai stovintys ir įmontuojami šaldytuvai ? Stilingi didelės talpos įrenginiai, apjungiantys šaldytuvo ir šaldiklio funkcijas.


Saldymo dezes avitela

Klientai dažniausiai renkasi įmontuojamus šaldytuvus. FreshSafe 3: optimalus šviežumas dėl dviejų klimato zonų su reguliuojamu drėgnumu ir beveik ° C temperatūros. Dirbame Vilniuje, Alytuje ir visoje Lietuvoje. Kokybiški įmontuojami šaldytuvai su šaldikliu ir profesionalus aptarnavimas.


Didelis įmontuojamų šaldytuvų su šaldikliu pasirinkimas ir pristatymas visoje . Daugiau informacijos apie prekę. Peržiūrėkite visas paslaugas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai