2015 m. spalio 29 d., ketvirtadienis

Parduodu plaunanti dulkiu siurbli

Skelbimas įdėtas naudojantis m. Plaunantis dulkių siurblys Arnica Hydra Rain Plus su vandens ir HEPA filtrais. Plaunamo siurblio KARCHER nuoma Numojamas naujas plaunantis dulkių siurblys Karcher. Parduodamas Naujas plaunamas dulkių siurblys. Jums tiesiog būtina įsigyti plaunantį dulkių siurblį.


Dulkių siurblį Electrolux mazai nauduotas. Visi dulkiu siurbli plaunama skelbimai - dulkiu siurbli plaunama skelbimų. Padedame išsirinkti gerą rankinį dulkių siurblį Rankiniai dulkių siurbliai - tai nedideli nešiojami prietaisai, skirti, visu pirma, rinkti smulkias šiukšles ir nešvarumus . Topo Centras parduotuvėse siūlomi patikimų gamintojų dulkių siurbliai už gerą kainą. Thomas yra „made in Germany“ sinonimas, kadangi visi plaunančių dulkių siurblių komponentai yra pagaminti būtent Vokiektijoje. KAINA 3lt naujas topocentre kainuoja . Naudotas tik kartą, puikios būklės.


Gerai veikiantis, plaunantis dulkių siurblys, pirktas visiškai naujas. Plovimo funkcija naudota tik kelis kartus. Su papildomais priedais galima naudoti kaip sausojo ir drėgnojo valymo dulkių siurblį. Nepaisant kasdieninio siurbimo, laikui bėgant kilimai gali praras. Siurbia ir plauna be problemų.


THOMAS TWIN TT, turi daug privalumu. PLAUNANČIŲ DULKIŲ SIURBLIŲ KARCHER NUOMA! Norint atlikti sausą siurbimą, Jums tereikia įdėti į siurblį „HepaFlo“ filtravimo maišelį. O jei norite atlikti drėgną . Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas.


Apsilankyk Elektromarkt. Todėl patariame statybinį siurblį rinktis išmintingai ir perskaityti mūsų paruoštą informaciją apie statybinius siurblius. Kai pirkau, dar apie pora tukstanciu kainavo, dabar . Stilingas, vandens filtro dulkių siurblys su molekuliniu separatoriumi.


Savyje sujungia profesionalaus garų valytuvo ir galingo plaunančio dulkių siurblio . Nemokamas pristatymas Akcija. Taigi po gan ilgų apmąstymų buvo nuspręsta pabandyti atnaujinti kovos su dulkėmis priemones ir įsigyti plaunantį dulkių siurblį anksčiau, nei .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai