2015 m. spalio 7 d., trečiadienis

Fujifilm nuotraukos

FUJIFILM fotolaboratorija. Puikios kokybės foto popierius tinkantis visiems nuotraukų formatams. Galima rinktis dviejų tipų – matinį . Užsakyti nuotraukų gamybą. Fotoserviso salonas prek.


Fujifilm nuotraukos

Taip pat siūlome parsisiųsti specialias programas, kurių pagalba galėsite namuose susimaketuoti fotoknygą ar fotokalendorių panaudodami savo nuotraukas. Naudojame nuotraukų gamybai įvairius fotopopieriaus paviršius. Gaminame įvairių formatų nuotraukas. Kišeninis spausdintuvas.


Išsaugok ir vaizdą, ir garsą. FOTOSERVISAS nuotraukų salonas - profesionalios fotopaslaugos, nuotraukų spausdinimas, rėminimas. Operatyvumas, profesionalumas, malonus . Fujifilm Instax LiPlay. Papuoškite savo namus šilčiausių akimirkų nuotraukomis.


Fujifilm nuotraukos

Programa pati taiko nuolaidas nuo nuotraukų kiekio. Momentiniai fotoaparatai ir priedai. Sveiki,bandau išsirinkt ultrazoomą iki 800lt. Lietuvos įmonių katalogas. Rodyti viso dydžio nuotrauką.


X optinis priartinimas. Turi vaizdo stabilizavimą. Pateikdami užsakymą FOTOPRINT sistemoje, Jūs galite rinktis net iš skirtingų fotopopieriaus rūšių.


Naujiena leis gauti vaizdus, ​​kurių kraštinių santykis yra 1:1. Kvadratinės nuotraukos pasižymi vintažiniu stiliumi, o idealus santykis 1:1 . Nuotraukos pateikiamos tik iliustraciniais tikslais. Pateikta informacija gali skirtis priklausomai nuo regiono ar šalies.


Kiti pirkėjai taip pat kartu pirko. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Instax WIDE juosta ( 10xvnt) Instax WIDE juosta tinka Instax 2fotoaparatui. Ji lengvai įdedama, o rezultatas - dešimt puikių plataus formato momentinių . Bendruomenės turinys gali būti nepatikrintas arba neatnaujintas. Mokyklose naudojame profesionalią . Tiesa, kaip ir Olympus FE-34 šis fotoaparatas pasižymi.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos , darbo laikas ir daugiau. Pataria ekspertas: kodėl fotoaparatas yra geriau nei nuotraukos telefone. Pirkėjų atsiliepimai, charakteristikos, nuotraukos , prekių kainų palyginimai. Aprašymas Žiūrėti kainos.


Choose from different sizes, finishes and an optional white border.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai