2015 m. spalio 30 d., penktadienis

Panardinami slėginiai siurbliai

Panardinami slėginiai siurbliai

Galingumas: 2W Didžiausias našumas:. Panardinami slėginiai siurbliai (šuliniams). Jeigu ieškote siurblio vandeniui, . Variklio galingumas (kW) ‎: ‎0. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Visi panardinami vandens siurbliai yra labai . Slėginiai vandens siurbliai.


Gardena siurblys kaina nuo € iki 4€. Gamintojo VANDENS-SIURBLIAI prekės. O integruotas slėginis bakas sumažina siurblio dėvėjimąsi. Nešvaraus vandens siurblys Z-KRAFT CSP 400D INOX-4A.


DALANG siurblys yra vienas iš pagrindinių profesionalių gamintojų. Vandens siurbliai ir laistymo žarnos. Sodo, panardinami slėginiai , panardinami ir purvino vandens siurbliai , siurbliai su slėgio rezervuarais ir elektroniniai . Elektriniai panardinami vandens siurbliai Primo S4 . TW serijos panardinami siurbliai naudojami vandens tiekimui iš gilių šulinių,.


Elektroninis debito indikatorius ir slėginis išjungiklis (WILO- Fluidcontrol). DX serijos panardinami nuotekų siurbliai yra lengvi, aukšto efektyvumo,. Laisvai pastatoma pusiau nuolatinė panardinama siurblio instaliacija. Giluminiai vandens siurbliai gręžiniams Grundfos SQE. TM – panardinamas siurblys.


W – su sūkuriniu mechanizmu. AL-KO panardinamas slėginis TDS siurblys , universalus, naudojamas laistyti iš šulinių ar cisternų. Tinka keliems vejos laistymo įrenginiams ar laistymo sistemai.


Montuojant, išcentriniai panardinami siurbliai tvirtinami prie slėginio vamzdžio ir su juo įleidžiami į šulinį ar kitą vandens telkinį. UV sterilizatoriai ir UVC. Sumažėję matmenys ir dalinis siurblio panardinimas sumažina neigiamą aukštį. Perteklinis slėginis įsiurbimo aukštis: m. Priklausomai nuo vandens šaltinio ir vandens pobūdžio, galimi pasirinkimai: panardinami siurbliai , drenažiniai siurbliai , vandens siurbliai , vandens-purvo . Vakuuminis siurblys yra neigiamas slėginis siurblys , o stiprintuvo siurblys - teigiamas slėgis.


Teigiami slėginiai siurbliai labai skiriasi nuo neigiamo. I kategorija dvi slėginės linijos (1 pralaidumo kiekviena), II ir. Siurbliai – panardinami ir sausai statomi.


SQ ir SQE siurbliai skirti neklampiems, švariems,. Paprastai siurblį įjungia ir išjungia slėginis jungiklis, žr. Kuro siurblys panardinamas MINI CPN 12V.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai