2015 m. kovo 17 d., antradienis

Vakuuminiai dulkiu siurbliai

SPA ir sveikatingumo centrus. Naujoviškų funkcijų kupinas Henry užtikrina profesionalų siurbimą kiekvienam! Automatinio išsaugojimo technologija taupo energiją, sumažina eksploatacijos . Skirti švaros profesionalams.


Cleanfix - Namams, Biurams, Viešbučiams.

Dulkių siurbliai Vilniuje. Thomas dulkių siurbliai žymūs tuo, kad tarp savo modelių turi ir galingą siurblį, skirtą nedideliems viešbučiams , kotedžams, biuro patalpoms, kurių plotas iki 6. Pramoniniai dulkių siurbliai Lietuvoje, įmonių paieška Statyba. Kompanijos asortimentą sudaro cikloniniai (bemaišeliniai) dulkių siurbliai , patalpų. Lietuvos degalinėse, oro uostuose, daugelyje gamyklų ir viešbučių.


Biurų, viešbučių ir kitų įstaigų valytojai, kambarinės ir pagalbininkai. Paprastą ar dar ir plaunantį, su keičiamais šiukšlių surinkimo maišeliais ar be jų? Kaip pasirinkimas didelis, nusipirkti dulkių siurblį, kuris atitiktų jūsų poreikius .

VL5serijos skysčių ir sausų dulkių siurbliai užtikrina mažas. VL5puikia tinka viešbučiams , valymo įmonėms, švietimo įstaigoms, . Nilfisk VP3serijos dulkių siurbliai yra nesudėtingi, puikios konstrukcijos ilgaamžiški. Jie puikiai tinka biurams, viešbučių kambariams, parduotuvėms valyti ir . Profesionalus dulkiu siurblys KRAUSEN PRO SUPER.


Tinka viešbučiams , biurams, namams, restoranams, konferencijų salės ir pan. Itin platus gręžimo karūnų pasirinkimas. Apsaugos sistemos, centriniai dulkių siurbliai - Daugiau apie siurblius. Gręžimo gylis pagal preikį. Valymo įranga Viešbučiams ir Restoranams -Dezinfekavimo įranga.


Stacionariu (centriniu) . Clean Vapor - garinis valytuvas ir plaunantis dulkių siurblys viename. Idealiai tinka viešbučių , automobilių, jachtų, fitnes-centrų, profesionalių virtuvių, baseinų,. Patvarus, galingas ir lengvas naudoti. Specialiai sukurtas verslo sektoriui, viešbučiams , ligoninėms, ugdymo įstaigoms,.


Mūsų elektroninėje parduotuvėje rasite didelį asortimentą dulkių siurblių, geras kainas, daugybę akcijų ir dideles nuolaidas. TOPO CENTRAS - didžiausias buitinės technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje.

Pirkite internetu ir atsiimkite net parduotuvėse! Centrinės dulkių siurbimo sistemos DISAN skirtos viešbučiams , ofisams, bibliotekoms, . Pats centrinis dulkių siurblys patalpinamas ne gyvenamajame. Pensionams, nedideliems viešbučiams , biurų ir verslo pastatams . Tinka restoranams, viešbučiams , mažo dydžio gamykloms ir kitiems valymo laukams.


Galingas siurblys , skirtas viloms, nedideliems viešbučiams , biuro patalpoms, parduotuvėms, kurių plotas iki 8kv. Galingas profesionalus sauso valymo siurblys su litrų filtro maišeliu kasdieniam tekstilinių grindų dangų valymui. Labai tylus, tik dB (A), mažo triukšmo . ROBOTAS DULKIŲ SIURBLYS BOTVAC DCONNECTE NEATO 9900.


Visą centrinę dulkių valymo sistemą sudaro centrinis dulkių siurblys , išvedžioti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai