2015 m. kovo 10 d., antradienis

Imontuojamas saldytuvas a ++

Imontuojamas saldytuvas a ++

Bosch KIL82AFSerie Įmontuojamas šaldytuvas su šaldikliu 177. Jei ieškote stilingos buitinės. Liebherr, AEG, Bosch, Whirpool ir kt. Saugus pristatymas į namus. Ieškota: imontuojamas saldytuvas.


NoFrost“ šaldikliu apačioje. Gamintojas: Gorenje Montavimo tipas: Įmontuojamas Tipas: Šaldytuvas be šaldiklio. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Montuojamas po stalviršiu šaldytuvas.


Matmenys (AxPxG): 143x54xcm. Naudinga šaldytuvo talpa: 1l. Vienas stalčius vaisiams ir daržovėms. Bosch įmontuojami šaldytuvai su šviežumo sistemomis padeda maistą ilgiau išlaikyti šviežią.


Imontuojamas saldytuvas a ++

Susipažinkite su mūsų sprendimų asortimentu dabar. Perfect addition to any kitchen design, the Whirlpool fully integrated fridge freezer fits snug with . Atskirai statomas ar įmontuojamas , Įmontuojamas. Metinės energijos sąnaudos 2kWh.


Kategorija: Su šaldikliu apačioje. Baldų durelių tvirtinimas: Metalo vyriai švelnus durelių . Siūlome daugiau kaip įmontuojamų šaldytuvų pasirinkimą. Dirbame Vilniuje, Alytuje ir visoje Lietuvoje. SmartFrost“ šaldikliu apačioje. Jame palaikoma žemesnė temperatūra, nei kituose šaldytuvo skyriuose, ir taip išsaugomas šviežumas ir skonis.


SNAIGĖ įmontuojami ir laisvai statomi šaldytuvai , šaldymo dėžės, šaldikliai geriausia. Durų montavimas, Slankiojančios . Elektros energijos sąnaudos, 2kWh/m. Stambi buitinė technika - Šaldytuvai.


Bendra naudinga talpa, 2l. Nepakankamas likutis x.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai