2015 m. kovo 3 d., antradienis

Spalvoti audiniai

Spalvoti audiniai

Spalvoti audiniai , Vilnius, Lithuania. Lietuvos įmonių katalogas. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis. Kaip išvalyti lipnias dėmes iš viskozės spalvoto audinio.


Spalvoti audiniai

Vilniuje, taip pat galime pristatyti paštu arba į paštomatą. Jeigu norite pamatyti įmonės bankroto tikimybę per ateinančius mėn, prašome - Prisijungti. Išsamesnė informacija pateikiama registruotiems vartotojams verslo informacijos skiltyje . Kaip viena iš pirmaujančių naujas dizainas raštai skirtingi spalvoti audiniai gamintojai ir tiekėjai iš Kinijos, mes teikiame geriausias pritaikyti naujo dizaino raštai . Siūlome itin platų audinių internetu pasirinkimą. Jei mėgstate siūti – pas mus tikrai rasite daug kokybiškų, derančių, madingų audinių, iš kurių kiekviena . Plonas, lengvai krentantis, margintas poliesterinis audinys puikus pasirinkimas vasaros rūbų siuvimui.


Lengvos tekstūros peršviečiami audiniai tiesiogiai pakeičia dienines užuolaidas, spalvoti audiniai pritemdo ir suteikia privatumo, gumuoti ir stori visiškai . SPALVOTI AUDINIAI , UAB Vilnius rekvizitai, kontaktai, informacija. Kitos prekės produktų. Ypatingi pasiūlymai - “ Grinčas “ M. Skaitmeninės spaudos trikotažo detalė. Daugiau kaip 20baldinių audinių vienoje vietoje.


Todėl mes esame visiškai įsitikinę, kad rasite tai ko ieškote ir džiaugiamės galėdami prisidėti prie Jūsų . Mūsų audiniai plačiai naudojami drabužiams, patalynei, namų tekstilės gaminiams siūti, taip pat baldų pramonėje. Balta spalva tampa dar baltesnė, o spalvoti audiniai išlaiko gyvas spalvas. Kaina: 7€ Jūsų kaina: 5€.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai