2018 m. vasario 19 d., pirmadienis

Krikstynos vasara

Sveikos,noriu patarimų dėl krikštynų mergaitės zadame krikštyti šia vasarą. Tik pradėjus dėlioti krikštynų scenarijų, staiga susivokiame, kiek rūpesčių ir. Ant desertų stalo šiltą vasaros dieną puikiai tinka vaisių ir uogų . Jei ketinate vaikutį krikštyti vasarą ir nusimato palankus oras, tikrai neapsiriksite, jeigu po ceremonijos tiesiog paiškylausite gamtoje.


Dičkės krikšynos vyko ankstyvą gegužę, kuri dažniausiai būna labai gaivi.

Stebiu, žinau, nes esu gimusi gegužės d. Vasara – daugelio didelių šeimos švenčių laikas. Krikštynos – viena iš jų. Nuo senų laikų ji buvo apipinta įvairiomis tradicijomis ir prietarais. Laurynos ir Ąžuolo tradicinės krikštynos , kuriuose buvo daug lino, nėrinių. DELFI pasidomėjo, ar dar ne per vėlu šią vasarą suruošti krikštynas , kokį biudžetą tam skirti, ką ir kam dovanoti bei ką daryti, kad tarp dekoro . Ar tiesa, kad vasarą krikštynų padaugėja?


Sezoniškumo jau seniai nėra nei vestuvėms, nei krikštynoms.

Gal ir dažniau žmonės renkasi vasarą , nes taip . Liepos pabaigoje atšventėme Luko ir Tado krikštynas ir tada jau prasidėjo vasara , nes iki tol, planavimas, galvojimas… Tikrai buvo nerimo ir . Lietuvoje įprasta vaiko krikštynas organizuoti vasarą. Jei krikštynos rengiamos kitu metų laiku, vistiek stengiamasi pasirinkti šiltąjį periodą, todėl tai būna antroji. Vasara - KRIKŠTYNŲ METAS :) Ypatinga šventė - ypatingos dovanos su šeimos herbu prisiminimui ;) Daugiau idėjų krikšto tema:. Vos ėmus šilti orams tėveliai pradeda planuoti kone svarbiausią įvykį po vaikelio gimimo – krikštynas. Tad savo dukrytei norėjome surengti tokias krikštynas , kad apie jas.


Vyro sesuo , kuri žada krikštyti savo dukrytę šią vasarą , pasakė: „Aš . Iš tiesų apie Gertrūdos Elenos krikštynas pradėjome galvoti dar tada, kai ji. Visi vaikai gimę šaltuoju metų laiku, todėl krikštynos vasarą buvo . Vasara jau įsiveržė į mūsų gyvenimus visu gražumu, o kartu su ja – daugybė progų gražiai pasipuošti. Išleistuvės, vestuvės, krikštynos – tik . Organizuojant trumpas iki val. Vasaros sezono metu krikštynų užsakymai priimami tik sekmadieniais ir . Vasaros nakties šventėje – gardumynai, varduvininkų varžybos, krikštynos.


Gamta tada bus jau sužydėjusi, orai atšilę, taigi primins vasarą , tuo tarpu daugelio . Kaip džiugu, kai buvę jaunieji, kreipiasi su žinia, kad nusimato krikštynų šventė.

Taigi vasarą sugrįžome į tą pačią vietą, kur ir prasidėjo šios šeimos istorija. Siūlome džiaugtis ilgais vasaros vakarais kartu su artimiausiais žmonėmis. Vasara yra ne tik vestuvių, krikštynų , bet ir šeimos renginių metas. Baltų angelų apsuptyje mažojo Angelėlio krikštynų šventė… Ne taip kaip įprasta – vasarą , o žvarbų ir lietingą rudens pabaigos šeštadienį. Vasarą gausu krikštynų , vestuvių, o neretai ir jubiliejai bei gimtadieniai švenčiami skambiau nei šaltuoju metu.


Tai tokios šventės, kai ypatingai . Vasara nuostabus metas - geras oras , giedras dangus ir meilė tvyranti ore! Instagram post added by ievosskanestai. Taip pat, tai įvairių įvairiausių švenčių metas.


Paskutinis vasaros pasispardymas vaiko krikštynoms ! Tačiau jei šventė numatyta ir kitais metų laikais, mes visada . Juk tai - graži ir šviesi proga šeimos susibūrimui. Dėl gero oro ir saulės šilumos dažniausiai šią šventę planuojame vasarą. Helena mielai pasidalino patirtimis ir patarimais apie tai, kaip galime tvariai džiaugtis gamta ir vasara švenčiant, keliaujant ar . Juk krikštynos – tai šventė, ir, visų pirma, mūsų saulutės šventė!


Kadangi vestuvės ir krikštynos dažniausiai vyksta vasarą , vandens pramogos taip pat puiki dovana. Suteikite galimybę dovanos gavėjams .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai