2015 m. kovo 5 d., ketvirtadienis

Manta spk5004

Paprastas ir saugus pirkimas vienoje . Belaidis mikrofonas Priima kristalų užrakto dažnį. Kokybiški mikrofonai ir jų priedai vokalui, žaidimams ir laisvalaikiui – užeikite ir išsirinkite jau dabar! Yealink CPWbelaidis Bluetooth mikrofonų komplektas konferenciniam IP telefonui Yealink CP960. Kiekvieno mikrofono balso priėmimo diapazonas iki 3m. Pabodo įprasti vakarėliai?


Surenkite smagų karaokės vakarėlį – su kompaktišku belaidžiu mikrofonu galima dainuoti, įrašyti bei klausytis. Mes esame profesionalūs tikrosios įvairovės bevielio mikrofono gamintojai ir tiekėjai Kinijoje, specializuojasi teikiant aukštos kokybės pritaikytus produktus, . Naujos kartos belaidis UHF mikrofonas. Imtuvas maitinamas per USB adapterį ir turi 3. Juodos arba baltos spalvos originalus xbox3bevielis mikrofonas , skirtas dainavimo žaidimams, tokiems kaip Lips, . Funkcijos: UHF belaidžio mikrofono dažnių juostos dizainas leidžia išv. Belaidžių mikrofonų sistema Chord NU2-N 863. Bevielis mikrofonas UHF WM-USB.


Mūsų elektroninėje parduotuvėje yra laidiniai ar bevieliai mikrofonai , pritaikyti kompiuteriams ir su papildoma komplektacija. VISAKRYPTĖ MM MIKROFONO KAPSULĖ. Azden SMX-(stereo-mono) mikrofonas. BOYA BY-LM4prisegami mikrofonai 3. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - mikrofonai - kainos ir specifikacijos.


Manta spk5004

Mikrofonas dinaminis ar kondensatorinis? Kokia mikrofono kryptingumo charakteristika? Reikalingas paprastas ar belaidis mikrofonas ? Belaidė mikrofonų sistema QTX VNVHF 173. Muzikos instrumentai ir muzikos prekės Tamsta internetinėje parduotuvėje.


Gitaros, būgnai, klavišiniai, pučiamieji, styginiai, pro audio ir kita. Geriausias laiko praleidimas su šiuo belaidžiu mikrofonu ! Komplekte įkrovimo laidas ir mikrofonas. Puikiai tiks karaokė vakarui ar žaidžiant su vaikais.


Tinka visoms President stotelėms, taip pat galima pritaikyti ir kitoms radijo stotelėms. FotoFoto - Didžiausias fototechnikos pasirinkimas Lietuvoje. Visi belaidis mikrofonas skelbimai - belaidis mikrofonas skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Kurkite filmus su dar kokybiškesniu garsu naudodami nešiojamąjį belaidį mikrofoną ME-W1. Dainuokite visur kur tik esate! TWS One headset belaidis mikrofonas. KARAOKE mikrofonas su garsiakalbiu. AKG WMS PRO MINI DUAL belaidžių mikrofonų komplektas.


Manta spk5004

Laidinio mikrofono jungtys. Pasirinkite mikrofonas arba mikrofonas ir paspauskite Susieti. Kompiuteriai ir internetas - tai kažkas, be kurio šiuolaikinio žmogaus gyvenimas praktiškai neįmanomas. Nešiojamas belaidis Bluetooth karaoke mikrofonas Q7A su garsiakalbiu. Prekę turime sandėlyje.


Automatinis kanalų skenavimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai