2015 m. kovo 16 d., pirmadienis

Sveikinimai dukrai 40 gimtadienio proga

Sveikinimai keturiasdešimtojo jubiliejaus proga. Pateikiame kokybiškai atrinktus sveikinimus - mečiui. Gražus ir didelis yra gyvenimo namas.


Jame labai daug durų… Ir kiekvienais metais vis atveri naujas ir naujas. Tu atvėrei -tą savo gyvenimo kambarį.

Jubiliejaus sveikinimai , gražūs žodžiai jubiliejaus proga , 5 60. Gimtadienio sveikinimai. Aš Tau linkiu, kad būtumei laiminga(-s), kad niekada netrūktų saulės spindulių. Kad kelias, kuriuo eisi, būtų be vingių, kad net rožės . Puikaus gyvenimo ir nesibaigiančios laimės linkiu tau gimtadienio proga.


Supakuoju sias grozybes ir siunciu Tau, gimtadienio proga ! Tau dovanojamas gražus -asis JUBILIEJUS ! Nors gyvenimas atskaičiavo vasarų, tai dar nereiškia, kad jis baigėsi.

Sparnuotoji pasakų laimės paukštė neša mūsų delnais Tau laimę. Ak, Likime, kad išsipildytų net tos svajonės, kurių, rodos, negalėtum geisti, tebūnie taip, kaip. Ne, širdis nesensta ir nežyla, Jeigu ji turtinga ir dosni. Lyg saulės spinduliuos sušyla Tie, kuriems gerumą dalini.


Gražiausi, šmaikščiausi ir nuoširdžiausi kalėdiniai sveikinimai vienoje vietoje. Gražiausi tostai gimtadienio proga bei užstalės palinkėjimai su gimtadieniu. Gyvenimas dovanojo skausmą ir džiaugsmą, Gerį ir blogį, meilę ir neapykantą. Bet būkime dėkingi jam už tai, Kad jis dovanojo . Siunčiame Tau (XX)-ojo gimtadienio proga. Tai -mečio branda, Nešanti atsijotą.


Nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai gimtadienio proga ! Lai Tavo gyvenimą puošia skaidri ir linksmiausia daina. Tėveli, noriu, kad žinotum, jog esu labai laiminga būdama tavo dukra. Matai, saulute šoka su menuliu tango.


Linksmi sveikinimai draugams. Tu ką tik gavai stiprų gimtadienio apkabinimą iš manęs.

Brangieji AUDRUTE ir RIMANTAI, Rubininių vestuvių proga Jus sveikina dukra Danguolė su. ELENAI GERMANAVIČIENEI. Su -uoju gimtadieniu tave sveikina draugai: Povilas, Regvita,.


Sveikiname: sūnus Zigmantas su žmona Ilona, dukra Zita, vaikaičiai:. Todėl dabar tau didingiausi linkėjimai gimtadienio proga nuo tavo draugų iš Čikagos. Dovanos gimtadienio ar jubiliejaus proga su išliekamąja verte. Artimą žmogų sveikinant gimimo dienos ar išskirtinio jubiliejaus proga , visada norisi jį.


Norite padovanoti išskirtinę dovaną jubiliatui, bet nežinote ką? Tegul gimtadienio proga laimė būna didelė kaip žemė, skaisti kaip saulė, tegul jos užtenka ne tik vienai . Manau tiktų šimtadienio ar abitūros proga:. Gal kas turite sveikinimu rubininems ( metu) vestuvems?


Sveikiname jubiliejaus proga ir linkime: nepakartojamų akimirkų, džiaugsmingų valandų, prasmingų dienų, laimingų metų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai