2015 m. kovo 18 d., trečiadienis

Oru prognoze rusu kalba

Pavyzdys: voronežas ukraina. ABCČDIJ K LMNOPRSŠTUVŽ. Savaitės orų prognozės Rusija. Ilgojo laikotarpio orai.


Trečiadienio rytą dingo orų prognozių tinklalapis „Gismeteo“ lietuvių kalba. Bandantieji patekti į tinklalapį iškart nukreipiami į rusiškąją jo versiją . Rusų kalbos pamokos: Kaip pasakyti? Karšta, Šalta, Saulėta, Apsiniaukę, Drėgna, Lyja, Sninga, Vėjuota, Bjauru, Kokia temperatūra? Tiksli Lietuvos orų prognozė.


Orai Lietuvoje ir pasaulyje. Gyvos vaizdo transliacijos. Kas supranta rusiškai , tikrai gera svetainė yra gismeteo. Orų prognozė Lietuvoje.


Oru prognoze rusu kalba

Gruodžio 18-os naktį debesuota su nedideliais pragiedruliais. Meteorologinių reiškinių paaiškinimas. Gana tiksli orų prognozė rusiškai.


Debesuotumo prognozė rytojuj 12:UTP laiku iš METEO France. Vilniuje pagal USA Today. Miestas yra už maždaug 4kilometrų į pietus nuo poliarinio rato. Lietuvą atkeliauja itin rudeniški, lietingi orai , bus vėsu ir kitą savaitę.


Oru prognoze rusu kalba

Ukrainos Radoje pareiškė, kad ukrainiečiai kalba rusiškai geriau nei rusai. Perlovka apie valandą, ir dienų. Dabartinis informacija apie Rusijos Federacija.


Tegul kalba“ 20:Laikas 20:Lietuvos laikas. Lietuvos Hidrometeorologijos Tarnyba - skaitmeninė orų prognozė. Bet tai dar bus ateityje, dabar gi orai beveik pilnai atitinka „bobų vasarai“. Sibiro dalis, šiaurinės europinės Rusijos ir Skandinavijos dalys bei . Tačiau nors rudens sezono metu prognozuojami neramūs orai ,. Europą keliaus šalti orai iš Rusijos.


LRT Televizijos naujienų tarnyba kiekvieną dieną rengia naujausias ir tiksliausias orų prognozes Lietuvoje. Tam ka interneto lankytojus . Prieš dienas - Priešingai, šią savaitę sulauksime neįprastai šiltų orų. Ketvirtadienį išsilaikys sausesni orai , šiluma truputį sumažės. NATO naikintuvai Baltijos šalyse vienąkart lydėjo Rusijos karinį orlaivį. Grigonis sutiko Šarūno Jasikevičių, su kuriuo krepšininkui dar teko iš pradžių atrasti bendrą kalbą.


Prieš valandų - Artėjant žiemos šventėms pasvajojame apie sniegu nuklotus laukus, lengvą šaltuką. Deja, pasak sinoptikų, artimiausiomis dienomis laukia . Pusdieni lepines fainas oras ir kimbantys eseriai. Kijevas patvirtino: Rusijos pajėgos užėmė strategiškai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai