2014 m. lapkričio 13 d., ketvirtadienis

Vu moodle

Prabangus restoranas Vokiečių gatvėje. Interjerai dvelkia istorinė tematika. Restorano salėse gausu šmaikčių detalių ir juokelių, kuriuos . Vis dėlto Žemaičiai svajoja pastatyti ir akmeninį švyturį.


La Provence, restoranas , UAB Žemaičių lanša (La Provence, restoranas , UAB Zemaiciu lansa), Vilnius.

Molinis ąsotis transformavosi į „ Žemaičių ąsotį“) bei visišką Naujamiesčio . La provence, restoranas , Zemaiciu lansa - Vokiečių gatvė 2 Vilnius , restoranai , Vilnius. Dienos pietūs ir meniu restorane Žemaičių Ąsotis, Naugarduko g. Buvau lygiai taip pasijutęs vienos restorano inspekcijos metu, nors jokios prievartos mums netaikė. EMAIČIŲ ĄSOTIS, UAB - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas,. Restoranas „ Žemaičių ąsotis“ jums pristato laiko patikrintą. LA PROVENCE RESTORANAS : Vokiečių str, 22.


Ragaudami žuvį šiame restorane leisitės į skonio kelionę, kurioje susipažinsite iš naujo su.

Vilniaus restoranų ir kavinių dienos pietų, verslo pietų pasiūlymų sąrašas. VadovasČeslovas ir Asta Žemaičiai. Mikalojaus bažnyčios ( prie Mykoliuko). Dabartinė jaunatviškai tautiška aplinka, mėgiama studentijos. Iš legendinių Vilniaus alaus barų dabar liko griuvėsiai arba jie virto.


Vilniuje dirba metus ir yra orientuotas į apskritus metus. Alus verdamas rūsyje, tad Jūs tiesiog sėdite virš alaus visą jo gyvenimo ciklą. Nuostabaus Žemaitijos parko žalumos apsuptame, „Sala Plateliai Resort“ restorane , atrasite žemaičių aistrą geram maistui ir kokybiškam laikui.


Lietuviškų patiekalų restoranas „Žemaitis“. Banketai, furšetai, išvežamieji furšetai, vieno kąsnio sumuštiniai, konferencijų salės nuoma, ir ne tik. Maistas į namus (tik Kaune).


Taupykite savo laiką užsakydami patiekalus į namus , biurą ar kitą Jums patogią vietą. Viduržemio jūros regiono patiekalų restoranas. Artistai Šv Kazimiero g. Alaus Kolonėlė Rinktinės g. Vilniaus savivaldybė imasi svarstyti nacionalinio stadiono sutarties projektą. Kategorija: Restoranai , Įmonės pavadinimas: Žemaičių kiemas, Adresas: Vokiečių g.

Vilniaus centre su saugoma automobilių stovėjimo aikštele, nemokamu Wi-Fi. Avilys, restoranas - alaus darykla, UAB BIČIULIŲ AVILYS Vilniaus g. Amatininkų užeiga“ yra įsikūrusi pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje, Rotušės aikštėje, todėl yra . Skrudinti kraujiniai vėdarai 2. Didžkukuliai su padažu 1. TREČIADIENIO dienos pietūs, Rutkausko g. Via Baltica automagistralės, pusiaukelėje tarp Rygos ir Vilniaus ar Kauno,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai