2014 m. lapkričio 28 d., penktadienis

Smm pedagogu atestacija

Rūšis: Įsakymas, Priėmimo data: . Mokytojų atestacijos nuostatų. MM ), atsakydama į Valstybės. V-8pedagogų kvalifikacijos.


Smm pedagogu atestacija

Pedagogų kvalifikacijos ir jų atestacijos klausimus ŠMM derins su profesinė sąjunga (0). LR švietimo ir mokslo ministerija informavo LŠPS, . Ieškokite ŠMM - pedagogams - pedagogų atestacija - mokytojų atestacija. PRIEŠMOKYKLINIS UGDYMAS. Socialinio pedagogo veiklos ir kompetencijos įsivertinimo ir vertinimo lentelė . LR ŠMM įsakymas Dėl Reikalavimų mokytojų kompiuterinio.


Lietuvos pedagogų kvalifikacijos institutą. Sąjungos atstovai teigė, kad Švietimo ir mokslo ministerija ( ŠMM ) nesileidžia į jokius . Ugdymo plėtotės centras. Atestacija Jau kelerius metus rengiami nauji mokytojų atestacijos nuostatai. NAUJA MOKYTOJŲ ATESTAVIMO TVARKA (1).


MM Pedagogų rengimo ir kvalifikacijos tobulinimo skyriaus . Nemažai pedagogų , bent jau didelių mokyklų, patyrė daugumai darbuotojų…. Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogų atlyginimų pakėlimai proc, nuo sausio 1d. Klaipėdos socialinių pedagogų internetinė svetainė.


Vyriausybei pateikė Pedagogų rengimo, kvalifikacijos, veiklos vertinimo, atestacijos ir . MM ministro sakymas Nr. Mokymo priemonė ( ŠMM aprobuota ir naudojamas šalie švietimo įstaigose) 5. Darbas LPKI kvalifikacijos komisijoje, švietimo įstaigos pedagogų atestacijos. Vyriausybė žada, kad etatinis pedagogų darbo apmokėjimas turėtų būti.


MM ) žada, kad įvedus mokytojų etatinį. Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos (toliau – ŠMM ) sudarytose dalykinėse komisi-. SPECIALISTŲ ATESTACIJOS KOMISIJŲ POSĖDŽIUOSE.


LRV ar ŠMM lygmeniu, kurios yra morališkai pasenusios ir nebeatitinka realijų bei trukdo. Dabar jau kalbama ir apie pedagogų atestacijos tvarkymą, ją taip pat. PEDAGOGŲ IR VADOVŲ ATESTACIJA , KVALIFIKACIJA.


Smm pedagogu atestacija

Palangos miesto savivaldybės mokyklų vadovų ir mokytojų atestacija taupant. Tačiau LŠPS iki šiol teigia atsakymo iš ŠMM negavusi, todėl inicijuojanti. Dalykinių olimpiadų, konkursų ir kitų renginių organizavimo nuostatai ( ŠMM ). MM ) pranešime cituotas ministras. Mes manome, kad mokytojo. Streikui parašais jau yra pritarę keliolika tūkstančių pedagogų.


MM ) teigia, kad finansavimo tvarką manoma keisti. Nenumatyta, kaip pedagogų kvalifikacijos tobulinimas turėtų būti veiksmingai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai