2014 m. lapkričio 21 d., penktadienis

Dovanos kriksto tevams

Dovanos krikšto tėvams – padėkos, už priimtą atsakomybę, išraiška. Daugelis mano, kad būtina atsidėkoti žmonėms, sutikusiems mažylį vesti tikėjimo keliu, . Vis tik prieš ją tenka rasti atsakymus į ne vieną klausimą: ką dovanoti berniukui, mergaitei, krikšto tėvams. Populiarios dovanos : Seneliams populiaru dovanoti taupykles, kad taupytų anūkėliui . Praktiškos ir mielos dovanos krikšto tėvams - čia.


Kiekviena dovana, kurią įteiksite krikštatėviams, bus įsimintina ir branginama.

Užsisakykite internetu. Pasisemk krikštynų dovanų idėjų čia. Siuvinėtas rankšluostis tai populiariausia dovana krikšto proga. Tikrai niekas, pakviestas į krikštynas neateis tuščiomis rankomis, be dovanos. Ieškau originalių idėjų būsimiems krikšto tėvams :) pasidalinkit idėjomis, kas turėjot reikalų su šia švente :) musu buvo labai kuklios ,tad nieko . Krikšto tėveliams ar vaikučiams.


Dovana krikšto tėvams - magnetukai atverčiamuose rėmeliuose nuotrauka . Sugalvoti, kokios turėtų būti krikštynų dovanos – nelengva užduotis ir šventės svečiams, ir ją organizuojantiems tėvams.

Galima nesukti sau galvos ir padovanoti . Sėdinčio angelo statulėlė. Raktų pakabukai pėdutės dovana krikšto tėveliams. Dekoracija lempukas “Angelas” gali tapti puikia dovana krikšto tėveliams. Jei patikėsi mums supakuoti dovaną, mes pasistengsime, kad ji taptų išskirtine. Jos dovanojamos krikštinamam vaikui, svečiams, krikštatėviams , seneliams.


Galbūt tėveliams irgi pravartu sudaryti dovanų sąrašėlį? Todėl, manau, kad ir į krikšto dovaną galima, net privalu žvelgti plačiau, nei vien sieti . Dažniausiai pakilęs termometro stulpelis bei žavūs besiskleidžiantys žiedai primena tėvams ir apie vieną gražiausių vaikystės švenčių – krikštą . Tačiau tiek senosios, tiek iki šiol išlikusios tradicijos byloja ką kitą: krikšto tėvai turi rūpintis vaiku, dovanoti jam dovanas , atstoti tėvus esant . Taip susiklostė, kad nedaug turėjau progų pasveikinti mamą su Mamos diena. Gaminame siuvinėtus rankšluosčius krikšto tėveliams , lininius maišiukus krikštynų.


Ieškote originalios dovanos lankant gimusį mažylį ar esate svečias . Puodeliai krikšto mamai ir kitos įvairios originalios dovanos krikšto mamai su nuotraukomis, užrašais, piešiniais. Universalus puodelis „Klasika“ 3ml, baltas puodelis, puodelis su rankena, . Unikalios Dovanos , Išskirtinės Dovanos Ir Dovanų Idėjos. Krikstynos dovanos kriksto tevams.

Musical toys for year olds. Medinė lentelė stačiakampė su rankena, 41x18×cm. Rodoma nuo iki iš (puslapių) . Jeigu ieškote originalių ir šiltų dovanėlių krikšto tėveliams , manau,.


Taip pat galima dovanoti mielus ir sentimentalius daiktus: rėmelį, rakto . Skirtas priminti krikštasūnio svarbiausias datas :) Darbeliai, skelbimai. Bižuterija, juvelyrika, dekupažas, floristika, keramika, . Pasitarkite su krikšto tėvais , kaip darysite, ar duosite jiems pinigėlių ar jie. Per trobos langą vaiko tėvai perduodavo mažylį krikšto tėvams , kad taip.


Gali būti originali dovana krikšto tėvams : praktiška dovana krikšto mamai ir krikšto tėveliui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai