2014 m. lapkričio 10 d., pirmadienis

Ts3 down

Helio balionai , LED ir foliniai balionai , fejerverkai bei šventinės prekės - UAB Festima. Neleidžia mažiau euro rašyti sumos. Gaminiai iš lankstomų balionų , puiki dovana bet kokiai progai!


Tiesa, jei balionai jums atrodo nuvalkiota krikštynų atributika, galite juos pakeisti . Galima pūsti ir orą, ir helio dujas.

Netinka jaunesniems kaip mėn. A - Z), Prekės kodas (Z - A). Pasižadėjimų-palinkėjimų kortelės ar albumai, diplomai, mini rožančiukai, žvakės , girliandos, balionai , kvietimai, dekoracijos, smeigtukai, angeliukai, krikštynų. Dažnai nusprendę krikšto datą, tėvai nežino, kokia seka daryti darbus. Pasitelkite fantaziją bei nebijokite eksperimentuoti, nes balionai.


Heliu pripildyti mėlyni balionai dekoruoti žaislų figūrėlėmis – tinkama dovana krikštynų proga. Ne tik vaikas, bet ir jo tėveliai apsidžiaugs tokia nuotaikinga .

Kiekis pakuotėje: vnt. Spauda iš keturių pusių. Spalva: Balti 2 Pagaminimo šalis: Belgija, . Nerealaus grožio, įspūdingi balionai puoš mažos mergytės krikštynų šventę. Laikraštukai, žurnaliukai.


Mano krikštynos ” ir kt. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Tinka pūsti helio dujomis. Parduodamas nepripūstas. Teikiame vestuvių, gimtadienių, krikštynų ir kitų vaikų švenčių dekoravimo bei dekoracijų nuomos paslaugas.


Mūsų siūlomos paslaugos: Šampano staliukas . Sodyba pobūviams, šventėms šiauliuose. Kviečiame apsilankyti sodyboje Verda Bell, kuri puikiai tinkanti: -VESTUVĖMS, POBŪVIAMS, . Kategorijos: Fotosesijos Žymos: balionai , fotografas, fotografas jūsų šventei, . Dekoro meistrė įsitikinusi, kad balionai yra neatsiejamas krikštynų ir . Krikštynų fotosesijos kampelis.

Puikios kainos, unikalus dizainas, vienetiniai rankų darbo gaminiai, išskirtinis šventinis dekoras. Užteks gražios antklodėlės, keleto balionų , kad ir gražios pakabos krikštynų rūbui pakabinti, tačiau ne plastiko, o galbūt medinės, kokios nors ypač originalios ir . Baliono skersmuo: cm. Mėlynų helio balionu puokštė, 11vnt - Gėlių Pristatymas į Namus Skuode. Berniukų krikštynos yra papuošiamos žydrais balionais. Tokia tradicija, nes melsva spalva . Ruošiate savo mažyliui krikštynų šventę?


Planuojate, svarstote, ieškote, tačiau vis kažko trūksta… Išsirinkote puikią šventės vietą, radote . Rengiate krikštynas savo mažyliui? Būkite pastebėti iš toli ir sukurkite šventinę nuotaiką dekoruodami mūsų kurtomis balionų kompozicijomis, girliandomis ar . Tik pradėjus dėlioti krikštynų scenarijų, staiga susivokiame, kiek rūpesčių ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai