2014 m. lapkričio 20 d., ketvirtadienis

Granulinis zidinys krosnele

Parduodamas naujas granulinis ketaus zidinys krosnele Extraflame is Skandinavijos. Yra distancinis valdymas. Galingumas kw Pakūra . Granulinė krosnelė savo efektyvumu ir ekologiškumu pranoksta kitas kieto kuro krosneles ar židinius.


Granulinis zidinys krosnele

Granulės yra natūralus kuras, gaminamas iš džiovintų . Astra krosnelės kūrenamos mm diametro medienos granulėmis. Lietuvos energetikos ekspertų skaičiavimu, granulės šiuo metu yra tarp pigiausių ir . Granulinės krosnelės ,pristatymas nemokamas,visada galima derėtis. Patalpų apšildymui patogu naudoti granulines krosneles. Priešingai nei židinys , granulinė krosnelė jau yra paruošta eksploatacijai (su apdaila), kambaryje . Užsiimame didmenine ir mažmenine prekyba. Nuolaidos net iki procentų!


Dujiniai židiniai , Malkinės krosnelės , Itališkos Sergio Leoni krosnys, Norvegiškos krosnys ir židiniai. Biožidiniai, lauko židiniai , picų krosnys, masyvo baldai, . Skirtingai nei židinys , granulinė krosnelė jau yra paruošta eksploatacijai (su apdaila), kambaryje užima nedaug vietos. Kartu, krosnelės , kūrenamos medžio . W-820eur ( krosnelė dalyvavo parodoje ir yra naudota apie 3val) turime vnt, spalva antracitas. Suteikiama 24mėn garantija.


Granulinis zidinys krosnele

Patiems išrankiausiems klientams Ravelli turi paruošiusi visą gamą granulinių židinių. Granuliniai židiniai ( krosnelės ) lengvai valdomi, prižiūrimi ir laikomi švarūs. Medžio granulės yra tvarus energijos šaltinis, taip pat ekonomiškas.


GRANULINĖS KROSNELĖS - KALOR GRANULINĖS KROSNELĖS ORAS. Geriausios kainos garantija ir greitas pristatymas į namus. Kada verta rinktis granulinę orą šildančią krosnelę ? Tai itin kompaktiška ir komfortiška alternatyva malkinėms krosnims, krosnelėms, židiniams bei kitiems . Vandens šildymo granulinis židinys su įmontuotu ventiliatoriumi (ZVbe ventiliatoriaus) oro ir vandens šildymui. Katilo pakūros galingumas – 1kW. Nominalus katilo galingumas – kW.


Atstovaujame platų garsių gamintojų židinių bei krosnelių asortimentą. Pas mus rasite visas židinio montavimo medžiagas, krosnelių pajungimo priedus bei . Kuo skiriasi židinys nuo krosnelės ir kada kurį geriau rinktis? Paprastai granulinė krosnelė atlieka tik šildymo funkciją, o naujos kartos . Programuojamos granulinės krosnelės efektyviam, ekologiškam ir ekonomiškam patalpų šildymui. Plieninis židinio ugniakuras 12kW, stiklo išmatavimai 664x4mm. Dažnai namuose esnatis židinys ar krosnelė tik interjerui jaukumo suteikianti detalė.


Iš esmės tai yra granulinis katilas, tik gražus. TIMSISTEM granulėmis kūrenamos krosnelės. Jei planuojama patalpas šildyti krosnele arba židiniu , net ir projektuojant pastatą.


Pastovią šilumą padeda išlaikyti granulinės krosnelės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai