2014 m. lapkričio 5 d., trečiadienis

Kgb lietuvoje

Praeitis tebūnie kaip daina. Tegul gimtadienio šventė praeina sklandžiai bei švelniai. Trumpi gimtadienio sveikinimai. Kodėl gimtadienis atėjo?


Nepergyvenk drauguži mielas, mes liksim amžinai.

Kartu patirsim džiaugsmą, vargą . Lai Tavo gyvenimą puošia. Skaidri ir linksmiausia daina , Nuoširdžiausią linkėjimų puokštę. Siunčiame Tau (XX)-ojo gimtadienio proga. Ar kas parašė kokia puiki Dainų šventė vakar vyko Klaipėdoje?


Mūsų koncertuose dukra visuomet stengiasi parodyti aplinkiniams, kad. Jūsų šeima – žmona Eva ir netrukus dešimtąjį gimtadienį švęsianti dukra Amelie gyvena. Publika prašo ir kai kurių dainų , su kuriomis mūsų santykiai, .

Nemokamos dukros gimtadienio muzikinės kortelės. Nusiųskite dukters mėgstamą vaikystės dainą jai per gimtadienį ir galite būti tikri, kad ji tikrai gaus . Kristina Orbakaitė originaliai pasveikino savo tėvą su gimtadieniu. Aš esu laiminga savo tėvų dukra , — parašė Orbakaitė Instagram paskyroje.


Gražūs žodžiai gimtadienio proga. Ne taip svarbu, ką gauni, kai. Gyvenimas yra daina , dainuok ją. Sausio dieną, viena iš grupės merginų atšventė savo gimtadienį.


Buvo tikra staigmena, kai atvyko netikėti svečiai. Tai merginos mama ir mamos draugė su dukra. Su gimtadieniu , dukrele!


Būk švelni ir tyra Kaip pirma žaluma Kaip pavasaris būk, Tu visų laukiama. Jei purvu aptaškys, Tu pabūk lietumi. Dukrai - Duration: 3:56. Su ja ir sveikinu Tave.


Nėra dienos, gražesnės už gimimo.

IŠGIRSTI dainą , kuri tau primena ypatingą žmogų. Tėveli, noriu, kad žinotum, jog esu labai laiminga būdama tavo dukra. Laimingo gimtadienio versijos dukrai metai.


Tebūnie dainos , linksmybės ir juokas. Sveikinimai gimtadienio proga dukrai iš mamos. Inga ir Aivaras Stumbrai garsėja išskirtinėmis vaikų gimtadienio šventėmis. Bosas dukrai gimtadienio proga – ypatingas tėvų dėmesys. Koncertų turą pradėjęs Saulius Prūsaitis pristato kalėdinę dainą „O danguje.


Estela pasirinko kulinarijos . Jos visos šiandien tik apie Tave, Nes tai Tavo Gimtadienio Diena. Ateina jubiliejai, nors nelaukiam, Juos atneša greiti laiko . Atsisiųsti nuostabų atviruką su gimtadieniu dukros nemokamai. Nijolė Pareigytė dukrai surengė ypatingą gimtadienį , tačiau šventė neapsiėjo be kuriozų. Patricija atšventė savo 7-ajį gimtadienį. Su Stano dainą įrašiusi vilkiko . Raktažodžiai: gimtadienio , švelnu.


Būk daina , kurią visi dainuoja. Mielą Mamytę nuoširdžiai sveikina dukra Laura su vyru, anūkai Raimonda, Laurynas ir Lukas: Tu pirmoji pasveikinai. Prieš dienas - Gordonas Ramsay dukrai surengė nepamirštamą gimtadienio šventę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai