2014 m. lapkričio 12 d., trečiadienis

Automobilinis įkroviklis xiaomi

Automobilinis įkroviklis xiaomi

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! V automobiliniai įkrovikliai ir adapteriai. Xiaomi telefonams ir planšetėms.


Automobilinis įkroviklis xiaomi

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių . Nuo šiol kraukite savo telefoną greitu krovimu ir automobilyje ! Roidmi įkroviklis jūsų automobiliiui, padėsiantis įkrauti ne tik telefoną, bet ir navigacijos prietaisus. Stilingas, mažas ir galingas moduliatorius gali transliuoti ir. Keliaujant automobiliu aplink miestą arba atostogaujant, dažnai prireikia pasikrauti įvairius prietaisus. Su Roidmi 3S galėsite klausytis . Papildoma informacija, Išvesties įtampa: 5V. AUTOMOBILINIAI ĮKROVIKLIAI 3Sixt, 4Smarts, Acme.


Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. USB įkrovikliai , kurie yra savaip. Charger features ‎: ‎Car USB 2. Visi automobilinis usb ikroviklis pakrovejas xiaomi skelbimai - automobilinis usb ikroviklis pakrovejas xiaomi skelbimų paieškos rezultatai Alio. Išorinės baterijos, įkrovikliai telefonams internetu.


Automobilinis įkroviklis xiaomi

Xqisit automobilinis įkroviklis lightning, 2. Palaikomas įkrovimas: Ne. Apsauga nuo perkrovimo ir perkaitimo: Ne. Kokybiškas ir sertifikuotas EU CE sertifikatu. Sbevielis su automatiniu užrakinimu.


Automobiliniai įkrovikliai (pakrovėjai) internetu pigiau. Padėsime išsirinkti Jums tinkamą. Patogus bei greitas pristatymas.


Universalus Setty įkroviklis ir automobilinis įkroviklis su USB laidu (antgalių). Be originalios pakuotės. Eneloop White charger K-KJ17MCC40E advanced. A 2xUSB su LED indikacija ir . XIAOMI , HUAWEI LAIKIKLIS, SILVER Universalus laikiklis, užtikrina saugų, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai