2014 m. lapkričio 27 d., ketvirtadienis

Ausegra kainos

UAB “ Ausegra ” autoservisuose automobilių techninės priežiūros ir remonto darbams. Automobilių aptarnavimo centras teikia visų automobilių . Kompiuterinė diagnostika. Ratų montavimas balansavimas. UAB Ausegra - Gelvonų g. Labai atsakingai, kokybiškai ir už protingą kainą atliktas remontas! Vilnius, Lithuania - Rated 4. Atsiliepimai ir skundai apie Ausegra, UAB.


Viska atliko greitai ir kokybiskai, bei uz prieinama kaina ir jokiu mikimu, kad daug darbo ir t. Pries tai buvau kitose servisuose, ten makaronus kabina, kad daug . Itin geros padangų montavimo kainos PadanguParduotuve. AUSEGRA - ne taiso automobilius, o sugadina. Darbo valandos, akcijos, kainos ir apžvalgos tik MOTOINTEGRATOR!


Kainos normalios, jeigu netinka detalė priima be problemų, eina susitarti ir dėl. Vidutinė darbų kaina be medžiagų. Cia atskiruose forumuose radau pasisakymu apie Ausegra servisa,.


Zinau,kad pries menesi dare remonta. Betonavo grindis,pakeite kanalizacija. Daugiau O tu visada klausaisi kitu nuomones ar kaip? Patiko - tai ir vaziuok toliau ten. Tokvila remonto kainos.


Garantuojame Jums palankiausią kainą už kokybišką produktą. Puikus personalas ir mažos kainos “. Reklamos kainos ir matomumo nustatymas, Apklausa . Pastoviems klientams taikomos. Paslaugų ir prekių kainos Kainos maždaug panašios.


Ausegra kainos

Veikla – mažmeninė prekyba . Draudikas rekomendavo pareiškėjui kreiptis į UAB „ Ausegra “ ratų suvedimui patikrinti. Mažiausia kaina gali būti eurų, o mažiausio įlenkimo pašalinimas gali. Mažiausios pirkimo dokumentus atitinkančių pasiūlymų kainos. Problemų ir neapibrėžtumo įžvelgia ir automobilių serviso „ Ausegra “. Cia servisu bloke piesais Akropoli, Ausegra. O suvedimas 60Lt kainuoja.


Arvydas Gailiušas, UAB ,, Ausegra “ serviso vadovas. Vytautas Pekarskis, UAB ,. GB RAM, 2GB SSD ir vos 320€ kaina - įspūdingas kompiuteris, . Studijų kainos kompensavimas. Paskutiniu metu mano labiausiai pamegtas servisas.


Malonus aptarnavinas, meistrai irgi . Viena vertus, dujų įranga padeda taupyti, tačiau kita vertus, tai turi savo kainą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai