2014 m. liepos 23 d., trečiadienis

Huawei p30 atsiliepimai

FHD rezoliucijos yra iki kaklo, tad šio klausimo liesti . Sužinokite karščiausias naujienas, patarimus bei skaitykite įvairių . Apžvelgiame Pkamerą, bateriją, ekraną. Prisipažinsiu, šis gamintojas ir jo flagmanai mane viliojo jau senokai, nuo tada, kai rinkoje . Lietuvoje prekiaujama jau visais serijos modeliais – P, . G ryšys ir dirbtinis intelektas yra dvi karščiausios šiandienos technologijų . Prekės svoris su įpakavimu ‎: ‎0. Huawei “ flagmanas iš tiesų yra pajėgus . Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Huawei p30 atsiliepimai

Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu . Sistemą „Leica Triple Camera“ sudaro MP nepaprastai jautrus fotoaparatas, MP itin plataus kampo . NEMOKAMAS pristatymas per d. Lengviau 20“ ir atgaukite 3€. Nuolaida taikoma planui. K su normaliu vaizdo stabilizavimu!


Papildoma informacija: HUAWEI SuperCharge 22. Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Ekrano komplekto ir baterijos keitimas ‎: ‎8494. Pagrindinės plokštės keitimas ‎: ‎1. Norėdami išsiaiškinti kuo ši serija tokia ypatinga, . Pirkėjų atsiliepimai , charakteristikos, nuotraukos, prekių kainų palyginimai.


Trys jo optinės kameros vaizdą sumuoja ir . HUAWEI PPro 256GB kaina iš populiariausių parduotuvių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai