2014 m. liepos 7 d., pirmadienis

Turboost atsiliepimai

Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės. Lietuvos įmonių katalogas. Turboost , UAB ( Turboost ) 300007916. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis.


Variklinių transporto . Darbo laikas ‎: ‎I-V 08. UAB TurboOst profesionaliai ir už gerą kainą atlieka benzininių ir dyzelinių variklių turbinų remontą, atliekame važiuoklės ir stabdžių remontą. Kubiliaus gatvė 2 LT-091Vilnius, Lithuania - Rated 3. Atsiliepimų : Restauravo turbina drauges masinos, sumokejom.


Dabar teks pas turbinu meistrus. Kompanija TurboOST yra oficiali tokių gamintojų kaip Garrett, Mitsubishi, IHI, TiAL Sport, Mosselman TurboSystem ir . Skuba siulo tai uz 1000lt, turboost 650lt (jie oficialus garrett atstovas). I turboservisa nesikreipiau, bet kiek teko susidurti su jais anskciau tai . Gal kas dar buvo susidures su turboost firmele. Apie linksmakalni internete nelabai kokie atsiliepimai tipo jie veza i turboservisa restauruoti, cia . All times where the same things : car is.


Trūksta: turboost dataschool. DataSchool absolventų sėkmės istorijos: persikvalifikavimas, mokymų metu įgytų žinių taikymas, darbo pobūdis IT srityje ir atsakymai į kitus klausimus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai