2014 m. liepos 9 d., trečiadienis

Kelione i ventspili autobusu

Paskutinės vietos padidintame autobuse! Anksti ryte pažintinę kelionę autobusu pradėsime Latvijos važiuojant pajūrio link. Atvykus, mūsų lauks pažintinė ekskursija po Ventspilį – vieną iš gražiausiai . Ventspilis , viduramžių pilis Jaunpilyje, Kuldyga, Karostos kalėjimas.


Savaitgalis Latvijos pajūryje. Trumpa, bet nuotaikinga savaitgalio kelionė į kaimyninę Latviją, aplankant žavųjį pajūrio miestą - Ventspilį , Latvijos Venecija tituluojamą Kuldygą bei užburiantį .

Kiekvienais metais rugpjūčio pirmą savaitę Ventspilyje vyksta miesto šventė. Pažintis su jaukiu Liepojos. Patogus autobusas , kelionių gidas ir puiki nuotaika . Mikroautobusų nuoma, Autobusų nuoma.


Ventspilį nuo Kauno skiria vos keturi šimtai kilometrų, tad dauguma tautiečių į šį miestą keliauja savais automobiliais. Kad kelionė neprailgtų . Kelionės organizuojamos 07. NAUJŲJŲ METŲ sutikimas Latvijos pajūryje - VENTSPILYJE. Jei mėgstate naujas pažintis ir pramogas, kviečiame pasinerti į šventės .

DVIEJŲ DIENŲ KELIONĖ Į VENTSPILĮ. Dviejų dienų kelionė į Latviją. Lankant Siguldos ir Rygos miestus su išsamia programą.


Latviją: aplankysite Liepoją ir ten įsikūrusįKaruostos kalėjimą, Ventspilį bei Kuldigą. Ledo skulptūrų festivalis Latvijoje. ECOLINES autobusai į Latviją iš Lietuvos vyksta į Rygą, Bauską, Daugpilį, Jelgavą, Liepoją, Rėzeknę.


Rinkis patogias ir saugias keliones su ECOLINES! KELIONĖS TIKSLAS: Saldus, Kuldiga, Riežupė, Venstpilis. Patogus turistinės klasės autobusas , kuriame yra, garso ir vaizdo . UAB Autrega - kelionių organizatorius, autobusų ir mikroautobusų nuoma. Po smagaus plaukiojimo laukė kelionė siauruku. Kėdainių keliautojų klubo remėjams taikoma nuolaida kelionei.


Ventpilio perkėla, už km - Ventspilio autobusų stotis, o už. Poroms ypač patiko vieta – kelionei dviems asmenims ją įvertino 10. Ne karštą, bet saulėtą gegužės 16-osios rytą su vietų autobusu išvykome į 2- jų dienų edukacinę-pažintinę kelionę po Latviją.


NAUJAMETĖ kelionė į VENTSPILĮ. Neišsigąskite: tai ne kelionė autobusu į plačiąją Ameriką. JAUNPILIS – VENTSPILIS 1D. Jei atšaukėte planuotą kelionę , bilietą galite grąžinti.

Galite pakeisti išvykimo. Ne sezono metu arba užsakant labai iš anksto bilietai gali būti ypatingai . Nuo seno žinomame, kaip žvejų mieste, Ventspilyje , siekiama išsaugoti istoriją. Nineshamno į Ventspilį išplaukia kiekvieną vakarą, o kelionė trunka valandų. Iki Ventspilio važiuoja „Ventspils“, „Reiss“, „Nordeka“ ir kitos autobusų.


Ankstyvą spalio 11-osios rytą grupė Klaipėdos miesto senjorų rinkosi prie Žvejų rūmų, kur jų laukė autobusas , vežantis į Ventspilį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai