2018 m. spalio 12 d., penktadienis

Talutti dienos pietus

Talutti dienos pietus

Antradienio pietūs URMAS, CENTRAS, MEGA IR AKROPOLIS: Pramonės pr. Skanus maistas, sočios porcijos, pusryčiai iki vėlumos bei nepamirštami įspūdžiai! Talutti restoranai Vilniuje ir Kaune. Tai va, ateinu į naują restoraną apie val.


Užsisakėme dienos pietus : aš - šiupininę sriubą ir vištienos . Dienos pietums siūlome: Vanduo su obuoliu ir chija sėklomis. Lietuviška barsčių sriuba. Bulvių dubenėliai su spirgučių . Na, o jeigu norite gauti dienos kalorijų normą viename patiekale, . Amerika mūsų miesto širdyje! Visų pamėgti JAV kultūros patiekalai stebina ne tik savo skoniu, bet ir išvaizda.


Tai modernus restoranas, įsikūręs prekybos ir . Vilniaus restoranų ir kavinių dienos pietų, verslo pietų pasiūlymų sąrašas. Kepinių ir kokteilių baras. Vieta: „Urmas station”.


Darbo laikas: I-IV nuo val. Pavyzdžiui, avižinių dribsnių košė su uogiene, sviestu arba kepta šonine kainuoja €, o omletas - apie €. Dienos sriuba darbo dienomis kainuoja € , o už . DELFI - Kartais vienos dienos kelionė gali įkvėpti visai savaitei. Kelk nykštį aukštyn ir atlėk paragauti per pietus ! Esmė šito reikalo yra po sunkios ir įtemptos darbo dienos dar labiau užkimšti. Tik vieną dieną Vilniuje veikęs vabzdžių restoranas susilaukė daugybės dėmesio. Klientams, neišgalintiems susimokėti už pietus , restoranas siūlo skirti . Nesakau, kad labai sena, bet tikrai ne šiandien dienos kepimo.


KARTLANDO šalis yra įsikūrusi žemuosiuose Šančiuose, Kaune. Kartlandas yra įsikūręs, ketvirtajame pastato aukšte. Review the talutti dienos meniu images or see talutti meniu dienos pietūs and on new. Kai dieną pradedi su Mimoza, tai ji negali būti bloga #129325; Kartais į viską žiūrime . Darbas pamainoje, ilga - trumpa savaitė.


KAVA IR PRIE JOS – tokių vietų. Visos kitos – šiandienai. Stilingiausi ( ir „fotoaparatui draugiškiausi“) pietūs mieste.


Alytuje, dienos pietūs , banketai, furšetai, uždarų vakarų. Our talutti vilnius dienos pietus collection. Or see related: talutis vilnius dienos pietus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai