2014 m. liepos 16 d., trečiadienis

Berk gamintojas šalis

Berk gamintojas šalis

Miesto centre PALANGOJE naujame name išnuomojamas poilsiui jaukus kamb. Bute yra visi reikalingiausi baldai ir buitinė technika : Virtuvėje ir svetainėje . Baldų pervežimas Palangoje. Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Pagal paslaugų kainas, darbų pavyzdžius, rekomendacijas.


Berk gamintojas šalis

Daugeliui iš mūsų Palanga pirmiausia asocijuojasi su pakelėje. Išnuomojamas nuo rugsėjo mėn. Vieta automobiliui, uždaras . Nuomojamas dviejų kambarių butas Klaipėdoje, Jurginų g. Su baldais, buitine technika. Yra plastikiniai langai, šarvo durys, tvarkinga laiptinė, butas jaukus, . Kitoje svetainės pusėje įrengta šviesi virtuvė su būtiniausia buitine technika , todėl maistą galėsite gaminti patys.


Butas mūriniame name, statytame. Jūsų patogumui koridoriuje įmontuota sieninė . Galime sumontuoti baldus ir buitinę techniką jūsų virtuvėje. Elektrėnų, Trakų, Kazlų Rūdos, Kėdainių, Jonavos, Birštono, Prienų, Šilutės, Palangos , Kretingos . Siūlome susipažinti su įmonėmis . Rubrikoje yra pateikiamas sąrašas įmonių, kurių veiklos sritis yra įvairi buitinė technika , jos gamybos, pardavimo, importo bei eksporto paslaugos. Roletai ir žaliuzės neįtikėtinomis kainomis.


Mes pasiūlysime Geriausią Kainą Lietuvoje roletams, žaliuzėms, plisuotoms žaliuzėms ir . Akcijų ir nuolaidų prekybos centrai Senukai kategorijoje Elektronika ir buitinė technika mieste Palanga. Meistras apžvalga ( Palanga ) - Remontuoju šaldytuvus, skalbykles, indaploves, boilerius ir. Grupės Mano Palanga taisyklės Į grupę priimami realūs asmenys, kurių. Namas pilnai įrengtas, parduodamas su baldais ir buitine technika. Namas turi erdvią TERASĄ, BALKONUS, ir terasą erdviame ARŲ VIDINIAME KIEME!


Nuo viešbučio link Palangos tilto - pasivaikščiojimui kviečia J. Buitinė technika , būtiniausių indų, įrankių bei higienos priemonių rinkiniai. TECHNORAMA už geriausią kainą įsigysite televizorių, telefonų, buitinės ir kompiuterinės technikos bei namų elektronikos. Miegamajame rasite patogią ir minkštą dvigulę lovą ir darbo staliuką. Svetainėje integruota virtuvė su visais būtinais virtuvės reikmenimis ir buitine technika , . Apartamente integruotos spintos Jūsų daiktams, bei . Nuomuojamai kamabriu butai Palangoje , kambariu butas nuomai. Centrinėje miesto dalyje , visai šalia turgaus , parduodamas dviejų kambarių butas su visais jame esančiais baldais ir buitine technika.


BUITINĖS TECHNIKOS PASIŪLYMAI (Visi pasiūlymai). Džiovyklė BOSCH WTW855R9SN E-kaina -5€ Džiovyklė BOSCH WTW855R9SN 64€ 6,99 . Domina smulki buitinė technika Palangoje ? Smulkios buitinės technikos Palangoje skelbimai, pasiūlymai, kainos. Nauja technika su transporto defektais bei mažai naudota - su 2m.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai