2014 m. liepos 30 d., trečiadienis

Bigliu vardai

Gal rinkote iš knygos, filmo ar kokio nors įžymaus žmogaus vardu? Patinėlio vardai , Kalytės vardai. Lietuviški šunų vardai patelei. Sunku sugalvoti vardo savo augintiniui?


Bigliu vardai

Išsirinkite iš šio vardų sąrašo. Pamatysite, kaip greit šuniukas pripras prie savo vardo ir ateis šaukiamas. Iš pradžių nepamirškite paskatinti jo geranoriškumo. Kiekvieną kartą įsigiję naują gyvūnėlį susiduriame su klausimu, kokį gi vardą jam duoti? Juk reikia kuo greičiau duoti vardą savo naujam . Tokie epitetai dažnai tenka bigliams – tamsiaakiams linksmuoliams.


Kiti vardai , English Beagle. Kilmės šalis, Didžioji. Puiki biglio savybė, kurią verta išlaikyti, yra draugiškumas žmonėms ir gyvūnams. Svarstydami, iš kokio . Taip pat yra spėliojama, jog šuns vardas kilęs iš Senosios Prancūzijos, Keltų . Biglio veislės aprašymas.


Bigliu vardai

Veislyne MEDŽIOKLĖS AIDAS gimė nauja perspektyvi bigliukų vada. Trūksta: vardai augintinis. Nors šios veislės šunų akys atrodo taip, tarsi bigliai būtų labai nelaimingi, tačiau iš tiesų šie šunys džiaugiasi kiekviena . XIX amžiaus antroje pusėje bigliai buvo nuvežti į Prancūziją, kur tapo viena . Viskas apie biglius, veislės ypatumai, priežiūra bei charakteris. Sutariama dėl vieno – bigliai yra medžiokliniai šunys, puikia uosle pasižymėję.


Veislės vardo reikšmė aiškinama įvairiai, siejant su senovės kalbų žodžiais, . Turbūt ne vienam biglio šeimininkui teko išgirsti: ir kodėl gi jo šuo toks. Nors daugelio biglių genealoginiame medyje jau kelios kartos šunų . Kuba – jiems jau čempionė. Dovanoju bigliu veisles kalyte. O galvojat kažkas norės durno šunio kuris šika namie, viską kramto net į vardą nereaguoja?


Ieva dresuoja savo biglių veislės kalytę Saldutę Spartą ir Sibiro laiką Šeirą. Dokumentuose jos vardas Saldutė, tačiau neformalioje aplinkoje . Populiarūs šunys – bigliai. Sakoma, kol šuniukas jaunas, dažniausiai jis būna paklusnus ir nekelia triukšmo.


Tačiau ramybė gali greitai baigtis. Na nuotraukos, tai super : jauciu tas vargas kuri gali sukelti biglis baidareje, labai greitai atperkamas, kai matai kaip suniui smagu ir koks jis . Mano mažoji metų dukrytė kažkodėl sugalvojo jai vardą Moma. Nesvarbu, kur keliautumėte su bigliu , jis visur jausis gerai. Kūdikio bendravimo įgūdžių lavinimas.


Tik suaugusio šuns vardo keisti nepatartina, nes tikėtina, kad jis jau. MAŽYLIŲ VARDAI : VENI, VIDI, VICI. Labai tikimės, kad mūsų mažyliai pakliūtu į geras ir mylinčias rankas, ir būtų auginami tinkamai. Mažylių tetis: Domingo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai