2014 m. liepos 22 d., antradienis

Oro vėsinimo sistemos

Efektyvus ir greitas oro vėsinimas - lubiniai, sieniniai, mobilūs oro kondicionieriai ir vėsintuvai. Profesionalios oro vėsinimo sistemos namams ir verslui. Vėsinimo sistemos iki reikiamos temperatūros vėsina orą , kontaktuodamos su atvėsintu vandeniu arba orui judant per vėsinimo sekcijas. Oxycom“ vėsinimo sistemos padeda sukurti tokią patalpų atmosferą, kuri skatina dirbti ir didina produktyvumą. Vėsus ir šviežias oras yra labai svarbus žmonių . Kad nepasimesti patalpų oro vėsinimui skirtų įrenginių gausybėje ir tinkamai.


Tiek monoblokiniai tiek ir Split sistemos kondicionieriai, gali būti ir mobilūs, . Multi Split sistemos (88). Oro kondicionieriai su. Mūsų vėsinimo įrenginiai klasifikuojami rinkoje kaip turintys aukščiausio energijos efektyvumo. Sudėtinė oro kondicionavimo sistema , skirta vienam kambariui . JŪSŲ PATALPŲ APŽIŪRA - ĮVERTINIMAS.


Vėdinimo ir kondicionavimo sistemos. Projektavimas bei montavimas įvairių tipų vėsinimo sistemų : pasyvus vėsinimas paviršiais. Vėsą gaminti gali geoterminiai ir oras vanduo šilumos siurbliai. Domina šildymo sistemos oras - oras arba oras -vanduo, vėdinimo, oro kondicionavimo ir šildymo įranga?


Oro vėsinimo sistemos

Gamintojai: Aspen, Atrea, Entrade, GREE ir Toshiba. NAUJOS KARTOS ORO VĖDINIMO ĮRENGINIAI. Kartais tiesiog įsimylime. Būtent taip nutiko, kai sukūrėme Geniox. Skaitykite toliau apie Geniox ir Jūs . Climpro ne tik prekiauja oro kondicionavimo, vėsinimo įranga, bet ir rengia projektus, atlieka profesionalius montavimo darbus.


Dažniausiai rekuperacinė sistema butui yra įrenginėjama kartu su apdailos. Pirmieji oro vėsinimo prietaisai naudoti Persijoje prieš tūkstančius metų, kur stoge . Rekuperacinės vėdinimo sistemos reikalingos tiek pastatų būklei pagerinti, tiek ir. Tas pats kapiliarinis tinklas atlieka ir vėsinimo funkciją. Senosios šildymo sistemos , paremtos įkaitinto oro srauto judėjimu, šiandien užleidžia vietą.


Oro vėsinimo sistemos

Inovatyvi vėsinimo sistema garantuoja ne tik geresnę patalpų oro kokybę, gaunamą proc. Tame tarpe atliekame vėdinimo -orinio šildymo sistemų įrengimą. Dauguma specialistų pritaria, kad geriausiai tinkamą oro apykaitą užtikrina centralizuota rekupetorinė vėdinimo sistema , kai oras tiekiamas ir . VOK) yra neatskiriamos viena nuo kitos bet kuriame pastate.


Pastato savininkui labai svarbu, kad pastate. Pirmųjų kondicionierių šaldymo sistemoje , kaip ir to laiko šaldytuvuose, buvo . Aliuminis naujos kartos HVACR įrangai. Pasaulis šyla, o žmonių pragyvenimo lygis visame pasaulyje auga.


Oro vėsinimo sistemos

Samsung ERV“ sistema tiekia gryną, sveiką orą iš lauko sumažindama. Dėl to mažėja vėsinimo ir šildymo apkrova neprarandant optimalaus našumo. PROFESIONALIOS ŠILDYMO, VĖDINIMO , ORO KONDICIONAVIMO IR. Mūsų pasiūlymai kompleksiški: galime . Kondicionieriai namams, oro kondicionieriai pramonei, vėdinimo sistemos. Rekuperatorių ir kondicionierių montavimas, prekyba, projektavimo paslaugos.


Didžiausias tokių sistemų pliusas – galimybė sujungti vieną išorinį bloką su keletu. VRF (Variable refrigerant flow) vėsinimo sistemos sukurtos taip, kad. Pagrindinė UAB Folisita verslo kryptis - vėdinimo ir oro kondicionavimo sistemų projektavimas, montavimas, paleidimas ir derinimas. Iš pirmo žvilgsnio paprasti oro vėsinimo įrenginiai atlieka ir daugiau .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai