2019 m. balandžio 19 d., penktadienis

Vilnius sopotas autobusas

Kretinga ( autobusų parkas) per Kvecius. Vilnius per Klaipėdą, Kryžkalnį, Kauną. Kelionė autobusu Naujųjų metų sutikimas Rygoje - Jūrmala Latvija. Latvija turi puikiai išvystytą autobusų tinklą, todėl autobusai yra viena.


Autobusų ir traukinių eismo tvarkaraščiai. Visagino nuo Veteranų g.

Find the travel option that best suits you. Palangą, Klaipėdą, Šventąją, Jurmala , Venspilį, Liepoja ir . Compare fares and comfort features of all intercity buses from Jūrmala to Riga. Here you find round trips from Riga to Jūrmala and vice versa. Po pietų vykstame į vieną žinomiausių Latvijos kurortų prie Baltijos jūros – Jūrmalą.


Keliaukite į Rygą patogiais autobusais. Privalumai: wifi, 220v, media, nemokami filmai. Bilietai į Rygą autobusu.

Nuo Vilniaus iki Jūrmalos - apie 2km. Kategorijos: Automobilių, mikroautobusų ir autobusų , kemperių nuoma (tema), Keleivių vežimas, . Kelionės programa: Anksti ryte kelionę autobuse pradėsite . LG Keleiviams“ Mindaugo g. Pasigrožėję senamiesčiu, vyksime į Jūrmalą – nuo seno garsiausią Latvijos kurortą, kur galėsime. Panevėžio į Vilniaus , Kauno, Rygos oro uostus ir Rygos keltą iš Pasvalio į. PANEVĖŽYS – JŪRMALA - PANEVĖŽYS. AUTOBUSŲ TVARKARAŠČIAI. Galvojom ir apie Jurmalą , bet bilietai iki Rygos buvo brangūs, o ir nuoma daug brangesnė už Liepojoje, tad.


Klaipėdoje reikėjo praleisti naktį, nes autobusas į Liepoją tik ryte. Kruizas: Ryga - Stokholmas - Jūrmala (dienos). Vietos autobuse paskiriamos pagal kelionės pirkimo laiką.


Jūrmala drauge su Rundalės pilimi, Rygos, Kuldygos ir Cėsių. Kelionė į Jūrmalą iš Rygos trunka vos pusvalandį, čia kursuoja traukiniai ir autobusai. Planuojamas grįžimo laikas: į Panevėžį – 20:val.


Vilnių , Kauną ~ 22:-24:val. Dėl vykstančių kelio darbų Plungėje ir Joniškyje bei transporto spūsčių, ekspreso autobusai kelionės tikslą gali pasiekti iki minučių vėliau nei numatyta.

Vilniaus „Minties“ gimnazijos I-III klasių mokinių grupė vyko į kelionę po Latviją. Ankstyvą rytą autobusas pajudėjo Latvijos link. Jurmala didžiausias Baltijos valstybių kurortinis miestas.


Informuojame, kad nuo gruodžio d. Stupurai darbo dienomis 17. Vyksta autobusai , liko vietos. NAUJŲJŲ METŲ SUTIKIMAS BALTIJOS JŪROJE: RYGA- STOKHOLMAS- JŪRMALA. Pažymėtus laukus būtina užpildyti. Stočių pavadinimus veskite lietuviškomis raidėmis.


Skelbiame Lietuvos tarpmiestinių autobusų tvarkaraščius. UAB „Rokiškio autobusų parkas“. VILNIUS ekspresas - aikštelė.


UAB Panevėžio autobusų parkas, J. Basanavičiaus K Panevėžys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai