2019 m. balandžio 24 d., trečiadienis

Mada 2019 ruduo

Mada 2019 ruduo

Galite drąsiai rinktis sportinius batelius kasdieniams drabužių deriniams. Padas turi būti storesnis nei praėjusių metų . PC MADA kviečia rinktis dalykus, kurie iki pilnos laimės padėtų žengti paskutinį. Dar visai neseniai sportinių šlepečių ir kojinių derinys atrodė įmanomas tik vaikščiojant po namus ar . Neoninės spalvos, geometriniai raštai ir nuogas nagas – mados.


Moterų batai storu kulnu . Praktiški stiliaus, mados ir etiketo patarimai šiuolaikiniam vyrui. Nauji straipsniai įvairiomis vyrų stiliaus ir mados temomis kiekvieną savaitę. Mados vyrų vasaros bateliai, šortai, kelnės, marškiniai, marškiniai. Kas bus madoje vyrams vasarą?


Pavasario ir vasaros mados spalvas. Rudens ir žiemos mados spalvomis, visa tai parodė. Mada keičiasi, o mes galime tik pasilinksminti ir pavasariui išbandyti kažką.


Mada 2019 ruduo

Visada sakau, kad vasarą skarelių ar lengvesnio audinio sijonų . Dizainerė Virginie Viard pasauliui pristatė savo pirmąją pavasario ir vasaros kolekciją, sukurtą mados namams CHANEL. Galvoje kirba mintis, kad ir vėl nėra ko apsirengti. Dingo ilgai lauktoji vasara , išsinešdama kartu su savimi. Madinga avalynė pavasario vasaros sezonui bus labai spalvinga ir nuotaikinga! Tai oranžinis sezonas — oranžiniai bateliai, šlepetės, basutės . Kokios pagrindinės mados.


Atsisveikinimas su „maxi“ taškelių . Didžiausia šių metų pavasario- vasaros sezono avalynės mados tendencija – atsigręžimas į patogumą. Ypač jums sekėme pasaulinės mados savaitės šou. Viskas ko mums reikia šviežiai mados inspiracijai po ranka. Vasaros sundresses - tai nuostabus moteriškas drabužių elementas, kuris.


Mada 2019 ruduo

BestDress suknelių pasirinkimas labai platus ir jeigu norite vasaros metu atrodyti labai puikiai – tokiu atveju . Vasaros mados moterų šlepetės spalvų audinio patogūs viduje sandalai 5. Mažieji stiliaus atradėjai. Mados namai „ Burberry“ pristato naująją pavasario- vasaros kolekciją pavadintą „Evoliucija“. Tamsiai raudona, balta ir mėlyna spalva išlieka be galo graži ir . Tai kuo gyvenome aną sezoną pavasarį ir vasarą atsiveja su daugiau paletės spalvų ir . Pagaliau sulaukėme kalendorinio pavasario!


Neretai su vis dažniau pasirodančia saule . Batų kūrėjas Jimmy Choo yra avalynės mados legenda. Lengva, laisva, plazdanti, valiūkiška – kokia vasara , tokia ir vasaros suknelė. Ji vertina šiuolaikinį. Ir būti patraukliausi ir . Suprasti madą “, kuriame net 15.


Dar praėjusio rudens pradžioje įvykę aukštosios mados namų kolekcijų . Niujorkas yra mados sostinė pasaulyje! Bold ir Breezy vasaros stilius. Jeffrey Westbrook Pagerinkite savo išvaizdą sezoniškiausiais drabužiais, batais ir aksesuarais. Ar žinote, kas bus madinga pavasario ir vasaros metu?


Ir žinoma, į kokius akcentus reiktų atkreipti dėmesį prieš renkantis avalynę ateinančiam . Mada sukasi ratu, ir tą geriausiai paliudija šiais metais į madą grįžtančios pavasarinės striukės vyrams bei daugybė kitų detalių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai