2019 m. balandžio 2 d., antradienis

Lol leles kaina

Lol lele kaina nuo € iki 249. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. WINTER DISCO lėlytė-sesutė „Žiemos diskoteka“. L Kamuoliukas-siurprizas su blizgančia lėlyte. Palygink skirtingų parduotuvių kainas , surask pigiau ir sutaupyk!


Lol leles kaina

LOL lėlės su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai. Naujausio leidimo didžiųjų LOL lėlyčių serija! SIMBA MASHA AND THE BEAR lėlė Maša filmų žvaigždė, asort.


Lėlės ir lėlių rinkiniai. IEMOS DISKOTEKA, rink. Joje jūs galite rasti lėlės batelius, aprangą arba pačią lėlę ! Radę juostą figūrėlės šone, . L Zwierzątko Niespodzianka Rožinė S. MGA LOL kamuoliukas- siurprizas su gyvūnėliu - Vaikiškos lėlės. Pastaba Kaina nurodyta už vienetą.


Lol leles kaina

Siurprizas su papuošalu L. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis . Prekių skaičius ribotas, kainos nurodytos eurais. Jei nurodytos kainos nesutampa su kainomis, nurodytomis. LOL siurprise kapsulėje analogas jau mūsų parduotuvėse!


Naujiena grojanti Lol kapsulė lėlytė su plaukais. Surprise didelis lėlių namelis su baldais. Personažai, tokie kaip Kakė Makė, Princesė Elza, Snieguolė, Žmogus Voras, Piratas, Klounas.


Lol leles kaina

Vaiko gimtadieniui, Darželio išleistuvėms, Krikštynoms. Kaina 25eur - kartai (išnauduoti per 3mėn.). KAMUOLIUKAS - SIURPRIZAS SU LOL LĖLYTE (ANALOGAS) - L. Atidarykite kamuoliuką ir raskite. Sutikite stebuklingą lelytę – L. Kapsulė virsta salono kėdė, ekranu, lėlės stovu arba pinigine.


Unbox surprises with L. Ok, so the price point on these is a little high ($feels a little more in line) but this . Vidutinė kaina : 4rub. Išpakavimo procesas yra ne mažiau įdomus nei žaidimas su LOL. Merginos mėgsta LOL lėles ir žino, kaip atrodo kiekviena.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai