2019 m. balandžio 23 d., antradienis

Lietuviski patiekalai i namus vilnius

Užsakykite maisto į namus ar biurą! Populiariausios Italijos, Japonijos, Amerikos, Kinų ir kitos . Nelik alkanas ir užsisakyk maistą į namus. Jei užsisakai ne mažiau kaip už 8. Kauno mieste pristatymo mokestis - Eur, Kauno priemiesčiuose - eur.


Oranžinėje kavinėje visuomet tik šviežias ir gardus lietuviškos virtuvės maistas!

Etno dvaras jau metų nuosekliai puoselėja lietuviškas etnokulinarijos tradicijas. Iškylų, banketų, gimtadienių, vestuvių, gedulingų pietų organizavimas. Alaus namuose “ pilstomas alus atkeliauja iš visoje. Valgiaraštis: „ Namų “ meniu – įvairių pasaulio virtuvių atspindžiai ir vegetariškos jų. Tai gali būti net ir tradiciniai, tačiau savitai interpretuoti lietuviški patiekalai.


Visi patiekalai restorane gaminami iš lietuviškų ingredientų. Gražuolė pasakojo , kad šio restorano patiekalai jai ypač primena namus. Greitas maistas, Amerikos. Galimi tik išankstiniai .

Geriausias restoranas ! Trečiadienis, gruodžio 18. Europietiška, lietuviška virtuvė. Vasaros kiemelio meniu dominuoja šviežių daržovių, lietuviški patiekalai ir . Kiti patiekalai ir gėrimai.


Plėšyta virta viščiukų šlaunelių mėsa, pomidorų padažas, mocarela, barbekiu padažas, . Darbo dienom ir savaitgaliais puiku sočiai pasistiprinti lietuviškų patiekalų – tikrų kaimiškų. Mikalojaus bažnyčios (prie Mykoliuko). Palengvink sau gyvenimą!


Vilniaus mieste) jie nepristato. Kas savaitę jums į namus pristatysime šviežius produktus su įdomiais receptais. Jūs gaminate iš lietuviškų produktų. Maisto užsakymas, maisto pristatymas į namus , maisto atvežimas, prekių.


Kelionė numatoma gegužės d. Lietuvoje mėgstami itališki . Skelbimas įdėtas naudojantis m. Labai švarus, lietuviškų linų sėmenų ir šalto spaudimo. Teko ir man joje lankytis, visai neblogai pavalgiau tradicinių lietuviškų.

Mūsų siūlomi patiekalai sukurti kruopščiai atrenkant produktus bei sujungiant kliento poreikius su virtuvės šefo patirtimi. Nenaudojame jokių dirbtinių priedų, . Restoranas „Žemaičių ąsotis“ jums pristato laiko patikrintą lietuvišką -žemaitišką virtuvę. Visi maistas i namus skelbimai - maistas i namus skelbimų paieškos rezultatai Alio.


Juos galima užsisakyti nebent . Neblogos lietuviškos picos, ypač ta su šonine.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai