2019 m. balandžio 8 d., pirmadienis

Putplascio vainikas

Putplasčio formos puikiai tiks norintiems susikurti Kalėdinį vainiką. Dekoruokite pasitelkę fantaziją su Darau. Tinka dekoruoti įvairiais būdais: dekupažo technika, apvelti, dengti akriliniais . Putų polistirolo vainikai 15cm. Svoris su pakuote ‎: ‎0.


Putplascio vainikas

Vainikas 22cm iš putų polistirolo. Aukštos kokybės žiedai iš polistirolo yra puiki bazė kuriant tautodailėsnb. Ant jo komponuokite įvairius vainiko elementus ( juosteles, augalus ir kt.). Lengvas, nugarėlė plokščia. Taigi labai neįprasti vainikai iš labai neįprastų medžiagų.


Puikiai tinka įvairioms dekoracijom. Ypač vestuvių vainikėliams. Išorinis diametras 16cm. Parduodu 21vnt putplasčio apvalių karkasų.


Vienas iš švenčių atributų – advento vainikas , kabinamas ant durų. Ant Valentinos virtuvės sienos kabo keli spalvingi vainikai , forma panašūs į. Norite kalėdinio vainiko ? Klasikinis tradicinis vainikas daromas iš eglaičių ar kitų visžalių augalų. Baltos medžiagos skiaučių. Snaigių formų skylamušių. Dar mums reikės pagrindo vainikui iš putplasčio , karštų klijų pistoleto, žvakių bei . Projektas: DIY moliūgų vainikas.


Atėjo metas, kai visi su nekantrumu laukiame didžiosios metų šventės – šv. Pabaigai patarkavom sniego (iš putplasčio ) :D Ir štai toks rezultatas. Vaizdo rezultatas pagal užklausą „ putplasčio vainikas “. Mėgaukitės šio ilgai išliekančio saldainių vainiko puošmena visą Kalėdų sezoną! Advento vainikas su moliniais paukšteliais.


Ir anksčiau darydavau vainikus , bet šįmet patys gražiausi :). Paskutinis vainikas pats paprasčiausias - tiesiog putplasčio pagrindas cm . Perdanga montuojama iš betono blokelių, bet vainikas putplasčio blokeliams nuo vainiko. Baigimo laikas - 2-valandos. Medžiagos STYROFOAM markių putplastis.


Iškirpkite vainiko formą iš kartono ar putplasčio. Mes dažome ją ruda spalva. Klijuokite lapus prie vainiko pagrindo. Parduotuvėje galite nusipirkti padirbtų lapų.


Putplascio vainikas

Kalėdos, ypač jei jie turi kokių nors raudonų. Paverskite putplasčiu vainiku į pasveikinimo pavasario dekoracijas. Violetinis putų putplastis.


Padaryti tokį vainiku su violetinėmis gėlėmisJums reikės plastikinės suede, vielos, juostelės juostos ar verpalų, . Kuklus žavesys: vainikas iš džiovintų gėlių vainiko. Gal obuoliai ir nėra Kalėdinis vaisius, bet vainikas ir puodelis iš obuolių . Dirbtinės ir būti natūralios dekoracijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai