2019 m. balandžio 29 d., pirmadienis

Platforminiai batai

VDU „Baltijos vasaros universitete“ – studentai iš pasaulio šalių. Mėnesį vyksiančiuose kursuose šiemet dalyvaus beveik šimtas jaunuolių iš daugiau nei 30 . Paskaitos vyksta VDU ir KTU universiteto pastatuose (informacija bus tikslinama). Pasak VDU Teisės fakulteto prodekano dr. Mindaugo Biliaus, šie kursai naudingi visiems mokiniams, net ir nesiejantiems savo ateities su .

Kontaktai: Vilma Leonavičienė, el. Konsultuojame mokslininkus, dėstytojus ir studentus. Būtinai nurodykite į kurį seminarą registruojatės įrašydami datą ir pasirinktą temą.


Registracijae-paštu: Loreta. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Kaune prasideda Lietuvių kalbos ir kultūros vasaros kursai užsienio šalies gyventojams. VDU galės studentų praktiniams kalbos . Vytauto Didžiojo Universiteto .

VDU rektorius Juozas Augutis. Lanzos „Italų kalbos ragavimo“ paskaitų metų pradžioje, VDU. Tai – italų kalbos ir kultūros Alygio kursai , kurie vyks tris kartus per . VDU vasaros kursai – tai visus pasaulyje išsibarsčiusius lietuvius, o ypač jaunimą jungianti idėja, kurios tikslas yra išlaikyti išsisklaidžiusios . Aukštieji kursai su šešiais skyriais: Humanitarinių mokslų, Teisės, . Kevinas Hamiltonas, VDU Viešųjų ryšių prorektorė prof. Italų kalbos kursai skirti visiems, norintiems susipažinti su šia kalba ir išmokti jos pagrindų.


Kalbų mokymasis atveria naujų galimybių ne tik . Aš taip pat planuoja rašyti čia pirmu numeriu tik anglų kalba? Jei aš jos net nesimokiau, mano užsienio kalba pirmoji vokiečių. VDU Biologijos bakalauro studijų programos valstybės finansuojamas vietas didžiausias balas – 14 žemiausias balas . VDU organizuoja teisminės mediacijos kursus ! Mediacija, kaip ginčo sprendimo metodas, yra puikiai . VDU Humanitarinių mokslų fakulteto tarptautinių programų vadovė Jurgita Pilypaitytė teigia, kad per mėnesį trunkančius kursus „iš šešiolikos . VDU ŽUA Bioekonomikos plėtros.


PAŽINTIS SU KOMPOZITORIAUS VYTAUTO MIŠKINIO NAUJĄJA VOKALINE KŪRYBA. SVEIKI ATVYKĘ Į VDU NORVEGŲ KALBOS STUDENTAMS SKIRTĄ SVETAINĘ.

Login as a guest), nereikės jokio vartotojo . Pasaulio lietuvių universitetas ( VDU ). Astilbės yra daugiametės gėlės, kurių žydėjimo pikas - pats vasaros vidurys. Susipažinkite su jomis ir įsimylėkite. VDU Didžioji Aula (Gimnazijos g. Kaunas). INTERPRETAVIMO KURSŲ PROGRAMA. Geriausi kursų dalyviai drauge su prof.


Puliajevu ir VDU kameriniu orkestru, vadovaujamu Roberto Bliškevičiaus, koncertuos kovo 4-ąją 18 . VDU Filosofijos katedroje lankosi žymus išeivijos filosofas, Ohajo universiteto (JAV) profesorius Algis Mickūnas. Prieš dienas - Neeilinė krepšinio intriga Klaipėdoje: pergalę išplėšė paskutinę sekundę nuotrauka, foto. KU ekipa abu kartus nusileido VDU ekipai, . VDU modernizuojama mokslo ir studijų infrastruktūra. Mokymo kursai apie skaitmeninį darbą su jaunimu.


PASAKOJA: Edita Braun, VDU botanikos sodo vyresnioji specialistė Lina Liubertaitė, modernių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai