2019 m. vasario 22 d., penktadienis

Negirdeti sveikinimai gimtadienio proga

Gimtadienio šventė tik vieną kartą metuose. Sveikinimas iš GeliuFeja. Linkėjimai Draugams, Mamai, Tėvui. Trumpi linkėjimai gimimo dienos proga, gražūs ir trumpi sveikinimo žodžiai su.


Negirdeti sveikinimai gimtadienio proga

Nepamiršk pasveikinti metų jubiliejaus proga. Skleidžia pumpurus metai įkaitę. O nenuoramos vėjai įšėlę.


Linkiu, kad gyvenimas būtų kupinas laimės, o širdyje vyrautų harmonija, jaudintis tektų tik dėl meilės reikalų, o bėdos ir nusivylimai aplenktų tavo kiemą. Gyvenimas atsirado su saule, Mokykis jį išsaugoti net pačiomis žvarbiausiomis dienomis, kad sukurtumei nuostabią saulės sonatą gyvenimui. Būk nerimo pilna ir laimės. Būk paprasta, pilna tiesos, Būk graži . Tegul gimtadienio proga laimė būna didelė kaip žemė, skaisti kaip. Linkiu Jums negęstančios energijos, geros sveikatos, artimųjų supratimo bei meilės, svajonių išsipildymo ir dar daug džiugių gyvenimo akimirkų.


Laimės, kurios niekad nebūna per daug, Naujųjų metų proga jus sveikinam kartu. Truputį meilės, Truputį saulės, Truputį laimės, Mažyčio skausmo Ir neaprėpiamo žydro dangaus! Nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai gimtadienio proga ! Prasmingi, gilūs gimtadienio palinkėjimai draugui.


Svarbiausia , ne metų kiekis Tavo. Daugiau gimtadienio sveikinimų. Ne, širdis nesensta ir nežyla, Jeigu ji turtinga ir dosni. Lyg saulės spinduliuos sušyla Tie, kuriems gerumą dalini. Jubiliejaus sveikinimai , sveikinimai jubiliejaus proga , jubiliejiniai sveikinimai , garbingas jubiliejus.


Linksmi sveikinimai gimtadienio proga. Juokingi gimtadienio sveikinimai eilėraščiuose. O komplimentai negirdėti. Juk gimtadienis - proga ,. Gairės: vaiko gimtadienis , gimtadienio sveikinimai , gimtadienio sveikinimai vaikui , sveikinimai vaiko gimtadieniui , gimtadieniui.


Sparnuotoji pasakų laimės paukštė neša mūsų delnais Tau laimę. Ak, Likime, kad išsipildytų net tos svajonės, kurių, rodos, negalėtum geisti, tebūnie taip, kaip. Tegul ir toliau Jus lydi sėkmė įgyvendinant visus sumanymus ir darbus.


Dalia, sveikinu su gimtadieniu. Tegul tave visuomet lydi meilė ir džiaugsmas, laimė ir geri draugai, šypsenos ir visuomet puikus gyvenimo balansas. SVEIKOS, gal kas zinot graziu sveikinimu jubiliejaus proga, gali but. Vasaros taku gimtadienis atėjęs, Teatneša daug laimės, džiaugsmo, skambių dainų, O sunkios dienos tepralekia lyg vėjas :) O laimės valandos lai slenka . Elvyra, su gimtadieniu !

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai