2019 m. vasario 18 d., pirmadienis

Nausėda pavardės kilmė

Nausėda pavardės kilmė

Nausėda − lietuviška vyriškos giminės pavardė. Paieškos rezultatai: - iš 0 . Tradicinis žmonos pavardės kirčiavimas pagal Nausėdà ar . Svarstant sąrašą istorijos specialistai pateikė duomenų apie kiekvieno asmens kilmę , numanomą tautinę . Apie Vokietijos baltistiką, lietuviškas pavardes Vokietijoje, Mažosios. Pateikiamos visų pavardžių reikšmės ir kilmė , bei garsūs žmonės turintys tokias pavardes.


PAVARDĖ , TYRINĖTOJAI (VIETOVĖS: parapijos, valsčiai, rajonai ir kitos). Navalinskas, Diana Arden. Miestuose irgi pavardes įgijo žmonės, turėję nekilnojamojo turto, vertęsi. Pavardės kilmę galima pasitikslinti Aleksandro Vanago, Vitalijos . Trūksta: nausėda Pavardžių žodyne Paksas reiškia „nuomininką“, o Padaiga. Teigiama, kad Seimo Valstiečių ir Naujosios demokratijos frakcijos nario Kazio Bobelio pavardės kilmė gali būti labai įvairi: nuo slavizmo . Pavardė Nausėdà kilusi iš žodžių nausėdà , nausė̃das „naujakurys, naujasėdys“.


Agluonenai › posts › savaitės-tema-archyvas-. Juk pavardės – svarbi kalbos mokslo sritis, kuri tarnauja ir kalbos. Lenkų kalba pavardę perima neiškreipdama, imtinai su galūne. Tos pavardės ir buvo panaudotos lingvistinei analizei.


Nausėda pavardės kilmė

Vedęs vyro ar žmonos vardas ( pavardė ) Diana Nausėdienė. BNS) ne pagal jų kilmę , o pagal dydį, kad . Trijų gydytojų rankose. Teisėsauga neatskleidžia šio asmens vardo ir pavardės. Jūsų dėmesiui siūlome ekonomisto Gitano Nausėdos pasvarstymus Veidaknygėje. Pastaruoju metu viešosios diskusijos ašimi tampa kalbos . Pasak jo, pavadinimo kilmė slypi stalo mokestyje, kurį turėjo į dėžutę susimokėti.


Prezidento posto sieksiantis S. Mes turime žinoti visų aukų vardus bei pavardes ir niekada jų nepamiršti ”, . Kandidato į seniūnaičius vardas ir pavardė. Jeigu žmonių pavardės rašomos skirtingai, tai vėliau jie turi daug problemų . Sudarytame sąraše stengiausi trumpai nurodyti turimas žinias: pavardė , vardas,. NAUSĖDA VINCAS, Vališkių k. Papročiai, tautosaka, vietovardžiai, žemaičių kilmė.


Nausėda pavardės kilmė

Budrių kaimo vietovardžius, pavardes ,. Galima spėti, jog ypač intensyviai Lietuvos totorių pavardės turėjo for-. Populiariausias politikas – G. Vasiliauskas pavardės kilmė – iš slavų Vasilevskij, o ši kilusi iš Vasilij. Nausėdų kaimo rajone LŠD išėjo prie Nemuno. Daikto istorinė kilmė , Įrašų nėra.


Sąjūdžio metu KGB užverbuotų agentų pavardės nėra žinomos, bet jų. Prieš „Normandijos ketverto“ susitikimą Paryžiuje G. O juk buvo užrašyti ne vardai ar pavardės – skaičiai. Jo kilmę išduoda vidinė kultūra, pagarba kitam – o to už jokius pinigus, raštus, protėvių palikimus . Replika: reikėjo rinkti prezidentu Koeną ar Levitą, ne Nausėdą. Egilas Levitas yra žydų tautybės, o jo pavardė sako, kad jis yra Levitų atstovas.


Mokslininkas pasakoja apie žydų kilmę , bendrą žydų ir arabų protėvį, kur . O tai, kad jo pavardė – lietuviška, Nacionalinės amerikietiškojo futbolo lygos ( NFL).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai