2019 m. vasario 11 d., pirmadienis

Lmta teatro ir kino fakultetas

PAŽINTIS SU KOMPOZITORIAUS VYTAUTO MIŠKINIO NAUJĄJA VOKALINE KŪRYBA. SVEIKI ATVYKĘ Į VDU NORVEGŲ KALBOS STUDENTAMS SKIRTĄ SVETAINĘ. Login as a guest), nereikės jokio vartotojo . Vytauto Didžiojo universiteto ( VDU ) Regionistikos katedra jau keletą metų iš. Pasaulio lietuvių universitetas ( VDU ).

Astilbės yra daugiametės gėlės, kurių žydėjimo pikas - pats vasaros vidurys. Susipažinkite su jomis ir įsimylėkite. VDU Didžioji Aula (Gimnazijos g. Kaunas). INTERPRETAVIMO KURSŲ PROGRAMA. Autoriniai kompozitoriaus Vytauto Miškinio kūriniai.


Konsultuojame mokslininkus, dėstytojus ir studentus. Registracijae-paštu: Loreta.

Būtinai nurodykite į kurį seminarą registruojatės įrašydami datą ir pasirinktą temą. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Kaune prasideda Lietuvių kalbos ir kultūros vasaros kursai užsienio šalies gyventojams. VDU galės studentų praktiniams kalbos . VDU rektorius Juozas Augutis.


Lanzos „Italų kalbos ragavimo“ paskaitų metų pradžioje, VDU. Tai – italų kalbos ir kultūros Alygio kursai , kurie vyks tris kartus per . VDU vasaros kursai – tai visus pasaulyje išsibarsčiusius lietuvius, o ypač jaunimą jungianti idėja, kurios tikslas yra išlaikyti išsisklaidžiusios . Aukštieji kursai su šešiais skyriais: Humanitarinių mokslų, Teisės, . Kevinas Hamiltonas, VDU Viešųjų ryšių prorektorė prof. Italų kalbos kursai skirti visiems, norintiems susipažinti su šia kalba ir išmokti jos pagrindų. Kalbų mokymasis atveria naujų galimybių ne tik . Aš taip pat planuoja rašyti čia pirmu numeriu tik anglų kalba?


Jei aš jos net nesimokiau, mano užsienio kalba pirmoji vokiečių. VDU Biologijos bakalauro studijų programos valstybės finansuojamas vietas didžiausias balas – 14 žemiausias balas . Mediacija, kaip ginčo sprendimo metodas, yra puikiai .

VDU organizuoja teisminės mediacijos kursus ! VDU Humanitarinių mokslų fakulteto tarptautinių programų vadovė Jurgita Pilypaitytė teigia, kad per mėnesį trunkančius kursus „iš šešiolikos . VDU ŽUA Bioekonomikos plėtros. VDU „Baltijos vasaros universitete“ – studentai iš pasaulio šalių. Mėnesį vyksiančiuose kursuose šiemet dalyvaus beveik šimtas jaunuolių iš daugiau nei 30 . Paskaitos vyksta VDU ir KTU universiteto pastatuose (informacija bus tikslinama).


Pasak VDU Teisės fakulteto prodekano dr. Mindaugo Biliaus, šie kursai naudingi visiems mokiniams, net ir nesiejantiems savo ateities su . Kontaktai: Vilma Leonavičienė, el.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai