2018 m. balandžio 26 d., ketvirtadienis

Koncertai vilniuje

Mitologinių dainų koncertas „Mėnesio svodba“. Saulius Prūsaičio koncertas „NAMO NEREIKS PAREIT! Donatai - Grupė verta milijono! Koncertas „Gražiausia Šv.


WHITE PIANO HALL koncertų.

Naujametinis koncertas : „Kelionė metų laikais“. Vilniaus pramogų arena. MAESTRO STASIO POVILAIČIO DAINŲ ATMINIMO KONCERTAS KARTU SU ŠV. KALĖDŲ ATVIRUKAS Taikomosios dailės ir dizaino. JAMES BLUNT koncertas Once Upon A Mind Tour.


Pianistas Kasparas Uinskas, solinis koncertas. Savaitę sklandę gandai pagaliau patvirtinti.

Event calendar with concerts, theatre, shows,. Copy-of-ADVENTO-DAIN-VAKARAS-2. Kalėdinis Dizaino Skveras.


Depeche Mode“, „Metallica“, „Queen“, „Nirvana“, Bon Jovi, Stingo bei kitų grupių ir atlikėjų dainos. Miuziklas EGLĖ ŽALČIŲ KARALIENĖ. Renginio vieta: Ieškoti. Po itin sėkmingo vasaros . Atlikėjai: „Ąžuoliuko“ . Neįpareigojanti aplinka ir gyva muzika. Festivalio Tai Aš atidarymo scena kasmet užleidžiama pradedantiesiems muzikos ir poezijos kūrėjams.


Valdovų rūmų Didžiojoje renesansinėje menėje. Orkestro muzikos koncertas „Pragiedrėjusi naktis“ LIETUVOS KAMERINIS . Akiratyje pasirodžius šventiniams reikalams dzinguliuojame apie . JUBILIEJINIS MAESTRO GINTARO RINKEVIČIAUS KONCERTAS. Iš karto trys žvaigždės vienoje scenoje ir baleto šou – tai reta galimybė išgirsti .

Ievos Otilijos Kuprevičiūtės (fleita) ir seserų Anos (violončelė), Emos (smuikas) bei Elzės . Kviečiame Jus į labdaringus padėkos koncertus, kuriuose pasirodys vyrų choras „Capitano Grandi“ iš Milano. Lietuvą atvyko reto jautrumo, vaizduotės ir lyrikos prancūzų pianistas Nicolas Stavy - jis pagros visą eilę koncertų. Ir Prancūzijoje ir užsienio šalyse . Gruodžio Įvykęs renginys. Sostinė linksmai pasitinka vasarą – paplūdimių . Melodingas Bjelle koncertas. Jos kuriamos dainos susideda iš keleto stilių derinių – roko, džiazo ir elektroninės muzikos, kurioje viena . Originaliai įrengta 4sėdimų vietų salė, lengvai modifikuojama į erdvę teatro.


Teatralizuotas koncertas vaikams „Ką sapnuoja Angelai. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Mes planuojame gan didelius pokyčius ir evoliuciją muzikinėje veikloje, todėl kviečiame visus apsilankyti šiuose koncertuose, kad paskutinį .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai