2019 m. vasario 28 d., ketvirtadienis

Kosmetologinis gultas pigiau

Kosmetologinis gultas pigiau

Naujas, aukštos kokybės, dirbtinės odos stalas. Paviršius atsparus aliejams ir vandeniui. Du šoniniai porankiai . Kosmetologiniai , masaziniai, SPA gultai ir kita kosmetologinė ir kirpyklų įranga. Dvi ekspozicinės salės Lietuvoje. Susilanksto į lagaminą, kuris įsidedą į nešimui pritaikytą tašę.


Baldai kosmetologijos kabinetams. Daugiafunkcis kosmetologinis gultas , kosmetologinė lova dažniausiai tinka ne tik kūno, veido procedūroms, bet ir pedikiūrui, masažui atlikti – tinkamas . ARCHIVED)Manikiūro stalai, kėdutės mestrui. Visi kosmetologinis gultas skelbimai - kosmetologinis gultas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Daug reguliavimo galimybių.


Tiek kosmetologams, tiek masažui. SPA lova - gultas AZZURRO 361A-su vandens čiužiniu, šildoma, baltos sp. Mūsų prioritetas - aukščiausios kokybės kirpyklų įranga ir geriausi grožio salonų interjero . Patogus lankstomas fotelis gali būti sėkmingai naudojamas kaip gultas. Galvos atramoje yra uždaroma skylė, kuri leidžia jums patogiai pailsėti procedūrų metu . Gal Kaune yra kokių naudotų baldų parduotuvių, kuriose galėtų būti?


Sulankstoma kosmetinė kėdė su stabiliu pagrindu. Rankenos atramos ir galvos atramos išmontuojamos, kai reikia. Kėdė yra pagaminta iš aukštos.


SILVER FOX - profesionali kosmetologijos ir grožio salonų įranga. Baltas Masažinis stalas. The most complete Kosmetologijos Gultas References.


Kosmetologinis gultas pigiau

Elektrinis kosmetologinis gultas LUX 2photograph. Pigiai porankiai kosmetologo. VIP serijos masažo gultai. Išsiskiria ypatingu komfortu, dėl išskirtinio sluoksnio putos, kuria yra užpildyti, ir minkštosios dangos.


Užapvalinti masažo stalų kampai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai