2019 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

Patalynė flanelė

Patalynė flanelė

Užeikite ir rinkitės iš plataus asortimento Mažiausias matuojamas kiekis m. Susisiekite ir mes Jums patarsime! Kokybė ir maloni tekstūra pigiau! Gamintojas: UAB Avytė Pristatymas per 1-d. Margas patalynės komplektas. Visa patalynė , įskaitant ir paklodę, siuvama iš . Flanelinė patalynė yra labai švelni, ilgai tarnaujanti, jaukiai sušildanti ir subalansuojanti temperatūrą.


UŽSEGIMAS: užtrauktukas. SVARBU: jei neradote sau tinkamo. Subtilūs, rafinuoti aukščiausios kokybės flanelės patalynės komplektai išskirtiniam miegamojo interjerui! Suteikite savo poilsiui.


Patalynės komplektas, dalių, medvilnė ( flanelė ) gera kaina internetu. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Jo dėka - audinys tampa dar mielesnis ir . Priežiūra, Prieš naudojant išskalbti.


Patalynė flanelė

Flanelė - tai natūrali, pašiaušta medvilnė. Kelis pirmus kartus skalbti atskirai. Iš kokių audinių gali būti siuvama patalynė ? Patalynei siūti dažniausiai naudojamas satinas, batistas, damastas, flanelė ir kitokie medvilniniai . DALIŲ, patalynės komplektas: Antklodės užvalkalas: 160X2Pagalvių užvalkalai (2vnt.): 70XPaklodė:.


Stilingi, kokybiški TAC namų tekstilės gaminiai patraukliomis kainomis. Vaikiška patalynė iš šios . Skalbiant nurodytoje temperatūroje nedažo kitų skalbinių. Visos patalynės sandėlyje Šiauliuose.


Patalynė flanelė

Flaneliniai(medvilninis audinys) patalynės komplektai, užvalkalai patalynės komplektai, užvalkalai (parduoda, siūlo) Joniškyje skelbimas: Nemokamas . Ekskliuzyvinė flanelės satino patalynė flanella. RuoXiang: Kinija profesinės gamintojai ir tiekėjai iš įvairių flanelės patalynės komplektai. Jūs galite didmeninė prekyba urmu flanelės patalynės komplektai, . KAKTUSAI padės kiekvieną rytą pabusti kaip devintame danguje. Tai švelnus, natūralaus medvilnės pluošto audinys, kuris tiks tiek suaugusių, tiek vaikų siuviniams.


Patalpynės komplektų pristatymas visoje Lietuvoje. Lygiai tą patį galima pasakyti ir apie netinkamą patalynę. Patalynė pasiūta iš švelnaus 1 medvilninio audinio. Pasiūlymą papildo patalynės raštų užvalkalėliai ir vienspalvės paklodės.


Didelis patalynės , antklodžių, pagalvių, rankšluosčių bei kitų namų tekstilės gaminių pasirinkimas internete. Dydžiai, Užvalkalai, Paklodė . Audinio savybes, išvaizdą ir . Vėsiomis naktimis pasiilgus šilumos ir jaukumo - smagiausia miegoti minkštuose flanelės pataluose. Be standartinės medvilnės, bene dažniausiai patalynei siūti naudojamas satinas, flanelė. Gali būti puiki dovana! Taip pat patalynė gali būti iš trikotažo, batisto, . Medžiaga: 1 PREMIUM medvilnė ( flanelė );Papildoma informacija: Apie PREMIUM medvilnę, Pagaminta Ispanijoje, Patalynę su užtrauktukais . Natūrali, pašiaušta medvilnė.


Minkštas, švelnus pūkelis. Minusas – patalynė iš šios medžiagos gali atrodyti šiek tiek .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai