2019 m. vasario 26 d., antradienis

Linksmi sveikinimai jubiliejaus proga 50

Pateikiame kokybiškai atrinktus sveikinimus - mečiui. Sveikinimai penkiasdešimtojo jubiliejaus proga. Paversk svajones tvirtybės tiltu, Te švyti su aušra!


Neleisk likimui kryžkelėj apvilti, Bet ąžuolu šlamėki visada. Ne visos audros nuoskaudas palieka – Po jų .

Gimtadienio sveikinimai , atvirukai su gimtadieniu, SMS žinutės. Puikaus gyvenimo ir nesibaigiančios laimės linkiu tau gimtadienio proga. Būki sveikas, linksmas , laimingas sulaukęs penkiasdešimtmečio, linkime sėkmingai sulaukti šimtmečio.


Kai tau – esi senas tarp jaunimo, kai tau – esi jaunas tarp senių. Juokingi sveikinimai su gimtadieniu. Gražiausi tostai gimtadienio proga bei užstalės palinkėjimai su gimtadieniu.


Tu atvėrei -tą savo gyvenimo kambarį.

Daugelį metų aš ieškojau progos atkeršyti mokytojams. Ir šit pagaliau toji proga pasitaikė. Iškilmingas solidžios firmos jubiliejus. Ir auksiniais krikštijom metus jubiliejaus šventę, Ne todėl, kad aukso jie spalvos, Bet todėl, kad turi aukso vertę! Nulinguoja ,nuklysta tie metai.


Jubiliejaus proga linkime sveikatos, laimės , džiaugsmo ir ilgesnio žydėjimo. Ir štai atėjo metų, o pasakyk ar pajutai. Gerų, linksmų ir daug laimingų datų. Skirdami šiuos žodžius jubiliatams gimtadienio progra pralinksminsite ne tik patį sukaktuvininką bet ir kitus svečius. Linksmi gimtadienio sveikinimai.


Tau mielas (-a), suskaičiavo 50. Daug, jei matuosime nuveiktais darbais, mažai, jai kalbėsime apie. Tai tik du kartus po 25. Tegul gimtadienio proga laimė būna didelė kaip žemė, skaisti kaip saulė, tegul.


Mažas paukštelis čiulbėjo, jums palinkėti norėjo: švenčiu linksmų , daug dovanų, laimės, sveikatos ir daug pinigų…. Daug linksmų , laimingų valandų.

Nėra komentar sveikinimas jubiliejaus proga , gimtadienio sveikinimai , jubiliejaus. Būna veržlūs, drąsūs ir linksmi. Tau į delnus krenta, tokie linksmi ir atviri, nenusimink – ne viskas . Kviečiu kartu su manimi pakelti taurę vyno mano -ojo gimtadienio proga. Nuoširdūs ir linksmi , griežti ir švelnūs, buhalteriški ir taxiški pėdsakai mūsų. Nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga šauniausiai, geriausiai,.


C temperatūros mažose krištolinėse taurelėse. Norite padovanoti išskirtinę dovaną jubiliatui, bet nežinote ką? Gražūs žodžiai, sveikinimai jubiliejaus proga.


AIDIMAI DRAUGŲ GIMTADIENIUI. Atskrido, atskubėjo gyvenimo vidurvasaris, gražus 50čio jubiliejus į . Siunčiame Tau (XX)-ojo gimtadienio proga. Koksai jubiliejus , kokia sukaktis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai