2019 m. sausio 11 d., penktadienis

Kosmetologijos kursai pradedantiesiems

Kursas yra skirtas tiek pradedantiesiems , tiek jau turintiems šiek tiek patirties moterims. Tiems, kurie nori patekti į šį kartais . Jei šioje srityje kažkiek gaudotės – puiku, o jei ne, tam yra skirti kosmetologijos kursai pradedantiesiems. Jų metu specialistai supažindina su . Volume technikos 2D-6D kursai pradedantiesiems. Mūsų mokyklos vykdomi grožio kursai apima daugelį sričių: natūralių antakių korekcija ir priauginimas, dažymas su henna dažais, blakstienų laminavimas, . Ekspress vizažistų kursai pradedantiesiems Panevėžyje 02. PRO vizažistų kursai pradedantiesiems ( Vakariniai Sausio d. II ir IV) -. Grožio Studijų Centras ELIZA ruošia grožio specialistus.


Kosmetologijos kursai pradedantiesiems

Privati profesinio rengimo mokykla, kuriai suteikta Švietimo ir mokslo ministerijos licencija. Intensyvūs, keturių mėnesių trukmės kursai pradedantiesiems. Vienos ar dviejų dienų kursai pradedantiesiems ar pažengusiems . Makiažo kursai , dieninis makiažas, vestuvinis makiažas, makiažo pamokėlės, makiažo pamokos, kursai visažistėms. Microblading kursai pradedantiesiems.


KAM SKIRTA: Norintiems išmokti makiažo meno, bet dar neturintiems jokių žinių ir pagrindų, o taip pat ir pradedantiesiems vizažistams, kurie baigė kursus kitoje . Specialistė ne tik sprendžia savo kosmetologijos kabineto klientų estetines odos problemas, bet ir dalinasi savo žiniomis su grožio terapijos kurso studentais . SPA mokymai, terapinė joga, masažo paslaugos. Pradžia Mokymai pradedantiesiems NAUJIENA: KOSMETIKO SPECIALYBĖ. Veido procedūros, kosmetologija.


Kosmetologijos kursai pradedantiesiems

INDIVIDUALŪS MANIKIŪRO KURSAI. Išmokstama greičiau ir kokybiškai. Išduodamas tarptautinis sertifikatas. Galimybė mokytis išsimokėtinai. Holivudo žvaigždžių makiažo technikos.


Vizažo mokykla Vilniuje ir Kaune ICON academy siūlo Jums visą puokštę grožio žinių bei paslaugų. Tai vieta, kur graži moteris tampa dar gražesnė! Permanentinio makiažo (mikropigmentacijos) mokymai pradedantiesiems. Kvalifikacijos kėlimo kursai permanentinio makiažo meistrams. Galbūt šie kursai bus Jūsų tramplynas, nuo kurio šoksite į platesnius grožio pasaulio vandenis.


Kursai vyksta Herkaus Galerija aukštas 4auditorija. Kosmetologija ir kūno priežiūra. Profesionalūs visažo kursai pradedantiesiems. Kompiuterinio raštingumo kursai pradedantiesiems.


Kviečiame užimti kosmetologės ir manikiūrininkės vietą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai